Οι Γάλλοι σοσιαλιστές δε συγχαίρουν τον Παπαδήμο

09:16 13/11/2011 - Πηγή: 24wro
Μπορεί ο Νικολά Σαρκοζί να συνεχάρη την... Παρασκευή το Λουκά Παπαδήμο για την εκλογή του, ωστόσο δε συνέβη το ίδιο και για το δεύτερο μεγαλύτερο κόμμα της Γαλλίας.
Οι Σοσιαλιστές, ο υποψήφιος πρόεδρος των οποίων Μισέλ Ολάντ συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες να κερδίσει τις ερχόμενες προεδρικές εκλογές,
με ενα επιθετικό κείμενο σχετικά με τη συμμετοχή του ΛΑΟΣ στην ελληνική κυβέρνηση, επικρίνουν τις εξελίξεις και δίνουν το στίγμα μιας δύσκολης συνεργασίας της Ελλάδας με την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Πιο συγκεκριμένα κάνουν ειδική μνεία στο Γιώργο Καρατζαφέρη, αναφέροντας πως ο «πρώην επικεφαλής ενός κινήματος νεολαίας, που στήριζε τους συνταγματάρχες που επέβαλαν τη δικτατορία στη χώρα αυτή, δεν μπορεί καθόλου να βοηθήσει τον ελληνικό λαό να βγει από την κρίση.
Να που οδηγεί η Ευρώπη, όταν γυρίζει την πλάτη της στους λαούς, με την επιβολή σκληρής και τυφλής λιτότητας, χωρίς να δίνει τη δυνατότητα και τον χρόνο για την ανόρθωση (των οικονομιών τους) και παρεμβαίνοντας στη δημοκρατική λειτουργία των κρατών μελών. Στην οικονομική και κοινωνική κρίση προστίθεται μια κρίση πολιτική και δημοκρατική»…

prionokordela.gr 


Keywords
Τυχαία Θέματα