Οι επώνυμοι με το καλύτερο γούστο σε γυναίκες

18:45 16/10/2011 - Πηγή: 24wro
Το all star hall of fame των Αθηναίων γυναικοκατακτητών. Μάθε ποιες είναι οι πιο βαριές φανέλες…





Κάποιοι είναι ωραίοι. Κάποιοι είναι φραγκάτοι. Και όλοι είναι επώνυμοι.Αλλά, εδώ, δεν εξετάζουμε τους λόγους που έκανε την κάθεμια να ‘’κατασκηνώσει’’ στο κρεβάτι τους. Αλλά με ποιές επέλεξαν αυτοί να το μοιραστούν.


5, Σέρος Μύρτας

Ο γνωστός έμπορος πολυτελών αυτοκινήτων (γεγονός που του επιτρέπει να αλλάζει super
car πιο συχνά και από πουκάμισο) είναι και ο πιο ‘’πολυάσχολος’’ από την διαβόητη παρέα γαμπρών της παραλιακής (στην οποία επίσης ανήκουν ο Nίκος Aγούδημος, ο Aλέξανδρος Aγλούπας και –στα πέριξ- ο Τζίμυς Σταθοκωστόπουλος). Ο λόγος που επιλέξαμε τον Σέρο και όχι τους καρδιακούς φίλους του, είναι γιατί εκείνος μοιάζει να έχει την μεγαλύτερη προδιάθεση/εμμονή να κρεβατώνει επώνυμες. Έχεις κουράγιο να κάτσουμε να τις μετρήσουμε μαζί; Τζένη Τζιβεριώτη, Νικολέττα Καρρά, Αποστολία Ζώη, Νατάσα Θεοδωρίδου (ναι, αυτό δεν το λες απαραίτητα και καλό), Τζούλια Αλεξανδράτου, Χρύσα Δρακάκη, Ευαγγελία Αραβανή, Βάλια Κακούτη, Νατάσα Λυμπερίδου. Και, φυσικά, πολλές άλλες (μοντέλα και playmate), που δεν έχουν βγει ποτέ στην διασημότητα. Αλλά, μερικές φορές, ουκ εν το πολλώ το ευ. Για αυτό και βρέθηκε στο No5.





4, Χάρης Βαφειάς

Ναι, είναι γόνος εφοπλιστικής οικογένειας. Και αυτό είναι στα πολύ συν του. Αν και τα πράγματα δεν είναι όπως δείχνουν, γιατί ο Χάρης δεν έμεινε στα έτοιμα. Έφτιαξε την δική του εταιρία, σούπερ επιτυχημένη (και στις δυο όχθες του Ατλαντικού) με την οποία και ασχολείται αμέτρητες ώρες κάθε μέρα. Στον ελευθερό του χρόνο, βέβαια, θυμίζει καναρίνι. Από αυτά που πετάνε από –ψηλή- φωλιά σε –ψηλή- φωλιά. Συγκεκριμένα από την Άξια Ανδρεαδάκη και την Μάρα Δαμουρσλή, στην Κάτια Δέδε και την Νατάσσα Λυμπερίδου. Ενώ τελευταία έχει εμφανιστεί δίπλα και στην Ναταλί Θάνου.


3, Νίνο

Η δασκάλα του στο δημοτικό –σύμφωνα με δημοσιεύματα- είχε φωνάξει την μάνα του για να της πει ότι έχει περισσότερο το μυαλό του στα κορίτσια, από ότι στα μαθήματα. Και ήδη από τα 15 του, όταν πρωτοτραγούδισε –στην Ρόδο και μετά στην Πάτρα- είχε δικό του γυναικείο fan club. Όπως καταλαβαίνεις, ήταν καταδικασμένος από την αρχή να πνιγεί στις ωραίες γυναίκες. Αν και ο ίδιος, παρότι δεν του φαίνεται, είναι κάργα ευαίσθητος και αγαπησιάρης. Πολλά είναι τα ονόματα που έχουν ακουστεί ( Ελεάνα Παπαιωάννου, Ελεονόρα Μελέτη, Άξια Ανδρεαδάκη, Βικτώρια Καιματζόγλου), αλλά δυο είναι αυτά που ξεχωρίζουν και τον ανεβάζουν πολύ στα μάτια μας. Αυτό της φαντασμαγορικής Δέσποινας Καμπούρη (με την οποία τα είχαν, όντως και οι δυο άγνωστοι, κατά την διάρκεια και μετά το τέλος του Fame Story) και, φυσικά, της Δούκισσας Νομικού.


2, Αντώνης Κανάκης

‘’Θα τον δεις και θα πάθεις ατύχημα, βάζω στοίχημα’’ κατάσταση, με τις γυναίκες εδώ και μερικά χρόνια κυριολεκτ
Keywords
Τυχαία Θέματα