Οι Διαμαντίδης και Πρίντεζης λίγο πριν το... Final Four

18:02 4/5/2012 - Πηγή: 24wro
Στις ερωτήσεις του κοινού απάντησαν οι Δημήτρης Διαμαντίδης και Γιώργος Πρίντεζης...
στο πλαίσιο συνέντευξης την οποία διοργάνωσε η εταιρία αθλητικών ειδών, adidas και παρακολουθήσατε από το Sportaction μέσω live streaming.

Οι δύο άσοι του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού,
μία εβδομάδα πριν το Final 4 της Κωνσταντινούπολης, μίλησαν για τους ημιτελικούς με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Μπαρτσελόνα αντίστοιχα.
Για το γεγονός πως και ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός είναι αουτσάιντερ:
Διαμαντίδης: «Δεν μας επηρεάζει ιδιαίτερα αυτό. Θα μιλήσω για το δικό μας ζευγάρι. Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι μία καλή ομάδα, μας έχει νικήσεις δύο φορές. Το γεγονός ότι είμαστε αουτσάιντερ δεν θα μας επηρεάσει. Εμείς θα κατέβουμε για να πάρουμε το παιχνίδι».
Πρίντεζης: «Από την αρχή της χρονιας δεν είμαστε φαβορί, όμως βελτιωνόμαστε καθημερινά. Θα πάμε για να κερδίσουμε το παιχνίδι με τη Μπαρτσελόνα και να προκριθούμε στον τελικό».
Για το γεγονός πως οι Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός έχουν χαμηλότερα μπάτζετ σε σχέση με πέρυσι:
Διαμαντίδης: «Έχει αποδειχτεί πολλές φορές ότι δεν παίζει μεγάλο ρόλο το το μπάτζετ που έχει μία ομάδα. Ας πούμε ο Ολυμπιακός φέτος είχε χαμηλότερο μπάτζετ σε σχέση με πέρυσι και σε κάθε παιχνίδι παρουσίαζε μεγάλη βελτίωση. Και εμείς είχαμε χαμηλότερο μπάτζετ, αλλά είμαστε ανταγωνιστικοί. Δεν παίζουν ρόλο τα μπάτζετ, αλλά η ομάδες».
Πρίντεζης: «Μετράει πολύ το μπάτζετ όμως φέτος ήταν ευκαιρία να δείξουν τι αξίζουν ορισμένα παιδιά. Παίξαμε πολύ καλά και είμαστε δεμένοι με αποτέλεσμα να μας βγαίνει σε καλό».
Για το αν θα μπορέσει ο Παναθηναϊκός να περάσει την ΤΣΣΚΑ ο Δημήτρης Διαμαντίδης απάντησε: «Θέλουμε να περάσουμε από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε αυτό που πρέπει. Αν αξίζουμε θα περάσουμε αν δεν αξίζουμε δεν θα περάσουμε».
Για το αν υπάρχει πίεση για τον Ολυμπιακό ο Πρίντεζης τόνισε: «Δεν υπάρχει πίεση, όμως όπου υπήρχε παίξαμε καλά. Πάμε να κερδίσουμε και αν χάσουμε δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου».
Για το καινούριο παπούτσι της adidas:
Διαμαντίδης: «Είναι πολύ σημαντικό κομμάτι μέσα στο παιχνίδι. Με έχει βοηθήσει πολύ όλο αυτό το διάστημα και εύχομαι να με βοηθήσει και στη συνέχεια».
Πρίντεζης: «Καταπληκτικό το καινούριο παπούτσι της Adidas. Βοηθάει πολύ που είναι τόσο ελαφρύ και ταιριάζει σε κάθε παίκτη, είτε ψηλό είτε κοντό».
Για το ποιες θα είναι οι ομάδες που θα περάσουν στον τελικό της Ευρωλίγκας:
Διαμαντίδης: «Εύχομαι να περάσουν και οι δύο ελληνικές ομάδες. Είναι καλό για το ελληνικό μπάσκετ να είναι και οι δύο ομάδες στο φαιναλ φορ και να παραμένουν σε υψηλό επίπεδο».
Πρίντεζης: «Περνάει την κρίση του το ελληνικό μπάσκετ και το να περάσουμε και οι δύο στον τελικό θα είναι μεγάλη επιτυχία».
Για το τι θα παίξει μεγάλο ρόλο στον αγώνα με την ΤΣΣΚΑ ο Δημήτρης Διαμαντίδης είπε: «Ρόλο θα παίξουμε και οι μικρότερες δυνατές λεπτομέρειες, όπως το να μην κάνουμε πολλά λάθη, κάτι που για τον κόσμο δεν είναι σημαντικό αλλά για εμάς και την έκβαση του παιχνιδιού είναι. Τα
Keywords
Τυχαία Θέματα