Οι μπίζνες της Αντριάννα στην Ελλάδα

22:57 19/2/2012 - Πηγή: 24wro
Η λαμπερή Αντριάνα βρέθηκε πρόσφατα στην... Ελλάδα με την ευκαιρία της δημιουργίας του νέου «le spa center Αdriana Karembeu» στο πεντάστερο «Hotel Dion Palace Resort» στη Γρίτσα Λιτόχωρου Πιερίας στους πρόποδες του Ολύμπου.

Εντυπωσιακά όμορφη και χαρούμενη, η πανύψηλη Αντριάνα μάγεψε τα πλήθη. Η εκτυφλωτική Σλοβάκα έχει ιδιαίτερη σχέση με τη χώρα μας, αφού έζησε εδώ για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα ως κυρία Καρεμπέ,
όταν ο πρώην σύζυγός της και διάσημος ποδοσφαιριστής Κριστιάν Καρεμπέ έπαιζε για τρεις συνεχόμενες σεζόν στον Ολυμπιακό. Τα σύντομα σε διάρκεια αλλά τακτικά περάσματά της από τη χώρα μας στο διάστημα αυτό ήταν πάντα επεισοδιακά, αφού ποτέ δεν πέρασε απαρατήρητη.

Περίπου οκτώ χρόνια αργότερα και έναν χρόνο μετά τον χωρισμό της από τον Καρεμπέ, η 43χρονη Αντριάνα επέστρεψε στη χώρα μας, αυτήν τη φορά ως επιχειρηματίας. Αυτή όμως δεν είναι η μοναδική αλλαγή στη ζωή της. Βλέπετε, η Αντριάνα δεν είναι πλέον μόνη! Αλλά αυτή είναι μία άλλη ιστορία...

- Πώς αποφασίσατε να επενδύσετε στην Ελλάδα σε μια δύσκολη εποχή για τη χώρα μας;

«»Είναι αλήθεια ότι όταν ανακοίνωσα σε φίλους μου στην Ευρώπη ότι θα κάνω δουλειές στην Ελλάδα με κοίταξαν σαν να ήμουν τρελή! Εμένα όμως δεν με σταμάτησε το γγεγονός ότι περνάτε μια δύσκολη κατάσταση στην Ελλάδα, η χώρα σας εξακολουθεί να είναι μέρος της Ευρώπης. Άλλωστε, ο τομέας που κινούμαι εγώ και έχει σχέση με τον τουρισμό δεν πρόκειται να σταματήσει στην Ελλάδα. Αν κάποιος ασχολείται σοβαρά με το αντικείμενο της δουλειάς του δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο».
Keywords
Τυχαία Θέματα