Οι 30 Ιχθύες - Η ανάλυση των μοιρών του ζωδίου

20:02 20/2/2012 - Πηγή: 24wro
Η μοίρα του ...ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟΥ: Η 1η μοίρα των Ιχθύων δείχνει κάποιον που η αισθηματική του ζωή μπορεί να είναι ασταθής και μπορεί να αντιδρά ιδιαίτερα σ’ αυτό. Συναισθηματικά ο Ιχθύς είναι ζώδιο των άκρων (υπερβολική αδυναμία ή υπερβολική δύναμη). Αντίδραση στο ένα μπορεί να παράγει το άλλο.

Η μοίρα του ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ: Η 2η μοίρα των Ιχθύων δείχνει ένα επίμονο και αποφασιστικό χαρακτήρα που δεν αφήνει κανένα εμπόδιο να σταθεί στον δρόμο του.

Η μοίρα του ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥ: Η 3η μοίρα των Ιχθύων δείχνει κάποιον που είναι ζεστός και συμπαθητικός. Έχει την τάση να είναι μπροστά από την
εποχή του και τους συντρόφους του. Οι απλανείς αστέρες Formalhaut και Sadalmelik βρίσκονται εδώ.

Η μοίρα της ΑΝΤΟΧΗΣ: Η 4η μοίρα των Ιχθύων δείχνει κάποιον που έχει μεγάλη αντοχή και μπορεί να υποφέρει πάρα πολύ για το καλό των άλλων. Υπάρχει μεγάλη καρτερικότητα και επιμονή εδώ, αν και οι υπηρεσίες του ατόμου μπορεί να μην αναγνωριστούν ποτέ.

Η μοίρα του ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΟΥ: Η 5η μοίρα των Ιχθύων δείχνει κάποιον που μπορεί να είναι εμπνευσμένος ή να οδηγείται στην δράση από τις απόψεις και τις δραστηριότητες των άλλων. Μια κρίσιμη μοίρα. Ο απλανής αστέρας Deneb Adige βρίσκεται εδώ.

Η μοίρα της ΑΡΧΟΝΤΙΑΣ: Η 6η μοίρα των Ιχθύων δείχνει κάποιον που είναι ένα ευγενικό, συμπαθητικό και αρχοντικό άτομο, αν και πιθανότατα δεν διακρίνεται μέσα στον κόσμο.

Η μοίρα του ΣΤΑΘΕΡΟΥ: Η 7η μοίρα των Ιχθύων δείχνει κάποιον που είναι σταθερός στις απόψεις και τις προσπάθειες του, ακόμα κι αν δεν καταφέρει τίποτα ή δεν εκτιμάται από αυτούς που βοηθάει και συμβουλεύει.

Η μοίρα της ΦΙΛΟΠΟΛΕΜΗΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ: Η 8η μοίρα των Ιχθύων δείχνει κάποιον που μπορεί να είναι προκλητικός και φιλοπόλεμος γιατί εξαιτίας της εκ γενετής αδυναμίας του που αντιλαμβάνεται υποσυνείδητα και προσπαθεί να κρύψει από τον εαυτό του όπως και από τον υπόλοιπο κόσμο.

Η μοίρα της ΜΙΜΗΣΗΣ: Η 9η μοίρα των Ιχθύων δείχνει κάποιον που μιμείται ή αντιγράφει τους άλλους. Το να ακολουθεί το πλήθος και να κρύβει τα αισθήματα του από τον εαυτό του είναι συνήθως ο πρωταρχικός σκοπός του.

Η μοίρα του ΚΑΡΜΙΚΟΥ: Η 10η μοίρα των Ιχθύων φαίνεται να είναι δυνατή στην διαμόρφωση του χαρακτήρα και την μορφή της ζωής. Τα δεδομένα των γεγονότων που κάνουν το άτομο και τους άλλους να αναρωτιούνται γιατί συνέβησαν.

Η μοίρα του ΟΜΑΛΟΥ: Η 11η μοίρα των Ιχθύων δείχνει κάποιον που η ζωή του και οι σκέψεις του ακολουθούν μια λογική ακολουθία. Τα δεδομένα των γεγονότων που δείχνουν να ακολουθούν το μονοπάτι της μοίρας κάποιου, και την κατεύθυνση της προσωπικής απόδοσης.

Η μοίρα του ΑΣΗΜΑΝΤΟΥ: Η 12η μοίρα των Ιχθύων δείχνει κάποιον που είναι ασήμαντος, και σπάνια ανεβαίνει πάνω από την μετριότητα στην ζωή. Αν η επιτυχία επιτευχθεί, είναι μέσω της εφαρμογής ενός ασυνήθιστου στοιχείου του χάρτη του, παρά μέσω της χρήσης αυτής της μοίρας ή της δραστηριότητας της. Bentham (Ερμής).

Η μοίρα του ΑΣΤΑΘΗ:
Keywords
Τυχαία Θέματα