Οι 30 Αιγόκεροι - Η ανάλυση των μοιρών του ζωδίου

20:36 26/12/2011 - Πηγή: 24wro
Σύμφωνα με αρκετούς μελετητές κάθε... μοίρα από τις τριάντα ενός ζωδίου έχει ιδιαίτερες ιδιότητες που χαρακτηρίζουν όσες και όσους έχουν εκεί τον Ήλιο, την Σελήνη, τον Ωροσκόπο ή κάποιον σημαντικό πλανήτη τους.
1. Η μοίρα της ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ : Η 1η μοίρα του Αιγόκερω δείχνει κάποιον που ή θρησκεία παίζει πολύ μεγάλο ρόλο στην ζωή του, είτε μέσω αποδοχής μιας συγκεκριμένης θεολογικής άποψης ή με την απόρριψη της και την διαμόρφωση του δικού του κώδικα. Αυτή είναι μια κρίσιμη μοίρα.

2. Η μοίρα της ΠΟΛΥΜΟΡΦΙΑΣ : Η 2η μοίρα του Αιγόκερω δείχνει κάποιον που συνήθως έχει πολλές ικανότητες και
επιδεξιότητες, ή μερικές φορές υπάρχει μεγάλη έμφαση σε ένα συγκεκριμένο ταλέντο.

3. Η μοίρα της ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑΣ : Η 3η μοίρα του Αιγόκερω δείχνει κάποιον που η πνευματικότητα και οι ιδέες του απαιτούν τον υπέρτατο σεβασμό. Στην αρνητική του μορφή μπορεί να βρίσκεται στο άλλο άκρο. Ο απλανής αστέρας Polis βρίσκεται εδώ επίσης.

4. Η μοίρα του ΙΔΕΑΛΙΣΤΗ : Η 4η μοίρα του Αιγόκερω δείχνει κάποιον που εργάζεται για μια ιδέα. Μπορεί να είναι ψυχικά ευαίσθητος ή να είναι ασυναίσθητα ανοιχτός σε ψυχικές επιρροές.

5. Η μοίρα του ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΥ : Η 5η μοίρα του Αιγόκερω δείχνει κάποιον που ασχολείται με κάποια μορφή επικοινωνίας, που μπορεί να είναι η μουσική, η συγγραφή, το ραδιόφωνο, απλά να μιλάει συνεχώς, να διασκεδάζει τους άλλους ή οτιδήποτε άλλο.

6. Η μοίρα του ΕΥΕΡΓΕΤΗ : Η 6η μοίρα του Αιγόκερω δείχνει κάποιον που οι προθέσεις και οι στόχοι του προσανατολίζονται στο καλό της ανθρωπότητας σε κάποια στιγμή της ζωής του.

7. Η μοίρα της ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ : Η 7η μοίρα του Αιγόκερω δείχνει κάποιον που είναι ανώτερος από τους περισσότερους ανθρώπους ή νομίζει ότι είναι.

8. Η μοίρα του ΕΦΕΥΡΕΤΙΚΟΥ : Η 8η μοίρα του Αιγόκερω δείχνει κάποιον που έχει ένα πρωτότυπο μυαλό, ικανό να συλλαμβάνει και να εκτελεί νέες ιδέες.

9. Η μοίρα του ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΟΥ : Η 9η μοίρα του Αιγόκερω δείχνει κάποιον που «ενεργεί σε μεγάλη κλίμακα». Τα αποτελέσματα της εργασίας του φτάνουν γενικά πολύ μακριά και επηρεάζουν το κοινό σε γενικές γραμμές.

10. Η μοίρα του ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥ : Η 10η μοίρα του Αιγόκερω δείχνει κάποιον που είναι περιορισμένος ή εξόριστος με κάποιο τρόπο, είτε σωματικά είτε πνευματικά. Μερικές φορές περιορίζεται με την έννοια μιας ενιαίας γραμμής της σκέψης ή της εργασίας.

11. Η μοίρα του ΟΡΙΑΚΟΥ : Η 11η μοίρα του Αιγόκερω δείχνει κάποιον που οι περιορισμοί του βρίσκονται ή στις επιθυμίες του ή στις συνήθειες της συγκεκριμένης περιόδου.

12. Η μοίρα του ΜΕΤΡΙΚΟΥ : Η 12η μοίρα του Αιγόκερω δείχνει κάποιον που η ζωή του και η εργασία του έχουν να κάνουν με σχέδια και επαναλήψεις. Ο απλανής αστέρας Pelagus βρίσκεται εδώ.

13. Η μοίρα του ΠΑΤΡΙΩΤΗ : Η 13η μοίρα του Αιγόκερω δείχνει κάποιον που ασχολείται με ότι θεωρεί ότι είναι για την προσφορά ή την ευημερία της πατρίδας του ή των ανθρώπων της.

14. Η μοίρα του ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ :
Keywords
Τυχαία Θέματα