Οι 10 πιο εκκεντρικοί εκατομμυριούχοι του κόσμου

04:50 30/9/2011 - Πηγή: 24wro

Πολλοί λένε ότι τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία. Μήπως, όμως, φέρνουν τρέλα;



Οι παρακάτω 10 περιπτώσεις ζάμπλουτων συνανθρώπων μας, μάλλον θα σας βάλουν σε προβληματισμό.





Ο εκατομμυριούχος που αγάπησαν οι Μασάι



Όταν γυρίζεις από την Κένυα στις αποσκευές σου -εκτός από τις αναμνήσεις αν θέλετε να δώσουμε μια πιο ποιητική διάσταση- θα έχεις γεμίσει το memory stick της ψηφιακής σου μηχανής με χιλιάδες φωτογραφίες από εκεί. Ο 63χρόνος έμπορος
αντικών Graham Pendrill όμως γύρισε “βραβευμένος” από τους Μασάι, ο πρώτος μάλιστα λευκός που τιμήθηκε από τη γνωστή φυλή (που εξύμνησε κάποτε η Έλλη Κοκκίνου). Ο επιχειρηματίας είχε δηλώσει μάλιστα πως θα πουλούσε τη βίλα του για να φύγει πίσω στην Κένυα ενώ πήγε στα επαγγελματικά ραντεβού του με την στολή των Μασάι.

Ο εκατομμυριούχος που έχτισε τη δική του πόλη



Ο σέξι πολυεκατομμυριούχος Scott Alexander προτίμησε να επενδύσει την περιουσία του για την κατασκευή μιας δικής του πολής παρά να τα… φάει με γυναίκες. Ο 35 Μαΐων Scott έχει χτίσει πόλη στη Βουλγαρία και το διαφημίζει ως τόπο διακοπών σε Άγγλους τουρίστες. Στην πόλη μάλιστα έδωσε το όνομά του μια και το προϋπάρχων ήταν ιδιαίτερα δύσκολο στην προφορά όπως αποκαλύπτει ο ίδιος.
Για τις ενδιαφερόμενες ο “γαμπρός” είναι ελεύθερος, είναι ιδιοκτήτης της εταιρίας Ultimate Lifestyle Group Incorporated (που προσφέρει από προσωπικούς γυμναστές μέχρι και πολυτελής αμάξια για τους διάσημους) η οποία ωστόσο κήρυξε πτώχευση το 2009. Ο Alexander μένει σε μια σοφίτα στο Μάντσεστερ αξίας 3 εκατομμυρίων λιρών.

Η εκατομμυριούχος που συνέχισε να δουλεύει ως νοσοκόμα



Μπορεί να κέρδισε 1 εκατομμύριο λίρες σε τηλεοπτικό σόου ωστόσο η Karen Shand δεν άφησε τη δουλειά της νοσηλεύτριας. Η ίδια παραδέχεται ότι τα λεφτά της άλλαξαν τη ζωή αλλά όχι τον χαρακτήρα. Οπότε αν τυχόν περάσετε από το Victoria Hospital στο Kirkcaldy (κούφια η ώρα) είναι πολύ πιθανό να σας αλλάζει τον ορό ή να σας βάζει θερμόμετρο η εκατομμυριούχος Karen που πλούτισε απαντώντας σωστά σε έξι ερωτήσεις!

Ο εκατομμυριούχος που μένει σε ξενοδοχεία. Μόνο.



Με τόσο χρήμα που έχει ο Nicholas Berggruen μπούχτισε ο άνθρωπος και πλέον δεν έχει καμία διάθεση να αγοράσει και να καταναλώσει τίποτα. Δεν έχει σπίτι και προτιμά να μένει σε ξενοδοχεία παρά τα 50 του χρόνια. Κάποια στιγμή ένιωσε πως τα υλικά αγαθά που είχε αποκτήσει που είχε τον βάρυναν και αποφάσισε να… τα ξεφορτωθεί. Άρχισε να πουλά τα σπίτια του σε Νέα Υόρκη και Φλόριντα αλλά και το αυτοκίνητό του. Μάλιστα, σκέφτεται όταν πια δε θα είναι στη ζωή, τα περιουσιακά του στοιχεία να δοθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Ο εκατομμυριούχος που έστειλε την κόρη του να δουλέψει σε φαστφουντάδικο



Ποιος είπε ότι το να είσαι πρωθυπουργός αυτόματα σημαίνει πως τα παιδιά σου δε θα δουλεύουν και το μόνο που θα
Keywords
Τυχαία Θέματα