Όχι στους τελικούς πριν από το final 4 από τον Παναθηναϊκό

20:07 25/4/2012 - Πηγή: 24wro
Αντίθετοι στο να διεξαχθούν οι τελικοί της Α1 πριν από το final 4 της Euroleague...
(έχουν μπει σε ρυθμούς αφού λαμβάνονται ήδη τα μέτρα ασφαλείας) είναι οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού
παρά τα όσα δήλωσε ο Βασίλης Οικονομίδης. Συγκεκριμένα ο πρόεδρος της ΕΣΑΚΕ είχε τονίσει, μέσω δηλώσεών του, ότι Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός
είναι σύμφωνοι για τους τελικούς πριν το final 4 αλλά η Πολιτεία είναι αυτή που… «κλοτσάει», ωστόσο οι «πράσινοι» διέψευσαν τα λόγια του κ. Οικονομνίδη.

Από την πλευρά τους οι Πρωταθλητές Ευρώπης ξεκαθαρίσουν πως ψήφισαν να μην γίνουν οι τελικοί πριν από την τελική φάση της Euroleague, ξεκαθαρίζοντας πως γίνονται κατανοητοί οι περιορισμοί από το κράτος και το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για διεξαγωγή των αγώνων μέσα στις εκλογές, ενώ ξεκαθαρίζουν πως προτεραιότητα για τους δύο «αιώνιους» θα πρέπει να αποτελεί η συμμετοχή τους στο final 4 της Κωνσταντινούπολης.
Από την πλευρά της η ΚΑΕ Ολυμπιακός ζήτησε να διεξαχθούν κανονικά οι τελικοί, πριν από το final 4, εφόσον οι ημιτελικοί ολοκληρωθούν το Σάββατο ή τη Δευτέρα, ωστόσο η ΕΣΑΚΕ απέρριψε το συγκεκριμένο αίτημα μετά από ψηφοφορία. Μάλιστα ο πρόεδρος της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ, Παναγιώτης Αγγελόπουλος ζήτησε την παραίτηση του προέδρου του ΕΣΑΚΕ, μετά την εξέλιξη αυτή.
sportaction.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα