Όχι» άλλα χρήματα στην Ελλάδα λέει η Μέρκελ

12:03 23/7/2012 - Πηγή: 24wro
Επιμένουν τα γερμανικά δημοσιεύματα, τα οποία επικαλούνται κυβερνητικούς κύκλους ότι η ...
γερμανίδα καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ δεν είναι πλέον διατεθειμένη να στηρίξει περαιτέρω την Ελλάδα, πέραν των όσων έχουν ήδη συμφωνηθεί.
Συγκεκριμένα, μετά το Σπίγκελ και η γερμανική Σουντόιτσε Τσάιτουνγκ θεωρεί απίθανη θεωρεί την έγκριση τρίτου πακέτου βοήθειας για την Ελλάδα,
επικαλούμενη κυβερνητικούς κύκλους του Βερολίνου. Υποστηρίζει ότι οι σημαντικότεροι χρηματοδότες της Ελλάδας, και κυρίως η Γερμανία, δεν είναι πλέον διατεθειμένοι να στηρίξουν περαιτέρω την Ελλάδα, πέραν των όσων έχουν ήδη συμφωνηθεί.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, υπάρχει τρύπα δισεκατομμυρίων στο πρόγραμμα δημοσιονομικής προσαρμογής που αποδίδεται στο γεγονός ότι πάγωσαν όλες οι μεταρρυθμιστικές προσπάθειες στην Ελλάδα λόγω των εκλογών. Όπως αναφέρει προβλέπεται να αυξηθούν οι ανάγκες χρηματοδότησης.
Σύμφωνα με την Deutsche Welle, η εφημερίδα επικαλούμενη κυβερνητικούς κύκλους του Βερολίνου υποστηρίζει ότι είναι αδιανόητο να εμφανιστεί η Α. Μέρκελ ενώπιον του κοινοβουλίου και να ζητήσει την έγκριση και τρίτου πακέτου βοήθειας για την Ελλάδα.
apospasma.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα