Ομπάμα, Μέρκελ και Σαρκοζί «φέσωσαν» το δήμο Λονδίνου

09:16 15/7/2011 - Πηγή: 24wro
Μπορεί η Γερμανία να έχει αμφιβολίες για την οικονομική αξιοπιστία της Ελλάδας...
αλλά όπως προκύπτει από τα στοιχεία που δημοσιεύτηκαν σε Βρετανική εφημερίδα, η Άνγκελα Μέρκελ φαίνεται ότι δεν είναι τυπική στις υποχρεώσεις της μιας και έχει «ξεχάσει» να ξεπληρώσει το δήμο του Westminster στο Λονδίνου.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει με δημοσίευμα της η εφημερίδα
Guardian, κάποιες πρεσβείες έχουν «αμελήσει» να πληρώσουν τις κλίσεις της τροχαίας με αποτέλεσμα οι αρχές του Westminster να μην ξέρουν τι να κάνουν.

Η Γαλλία, οι ΗΠΑ και η Γερμανία οφείλουν στο δήμο του Λονδίνου το ποσό των 7 χιλιάδων ευρώ. Μάλιστα οι δημοτικές αρχές έχουν στείλει αρκετές επιστολές παραπόνων στους προέδρους Μπάρακ Ομπάμα Νικολά Σαρκοζί και Άγκελα Μέρκελ, όπου και τους ζητούν να εξοφλήσουν το ποσό, αλλά μέχρι στιγμής κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει.

Η Γαλλία χρωστά περί τα 3000 ευρώ η Αμερική περί τα 2.500 ευρώ και η Γερμανία περί τα 1500 ευρώ. Ανάμεσα στους κακοπληρωτές βρίσκεται το Αφγανιστάν, τα Αραβικά Εμιράτα, η Κύπρος και η Κίνα που στο σύνολο τους χρωστούν περίπου 61 χιλιάδες ευρώ.

Αντίθετα με τις πρεσβείες των ανεπτυγμένων κρατών, οι πρεσβείες του Καζακστάν και της Νιγηρίας μετά από πολλές πιέσεις κατάφεραν να πληρώσουν το υπέρογκό ποσό που είχε συσσωρευτεί από τις απλήρωτες κλίσεις. Συγκεκριμένα η πρεσβεία του Καζακστάν πλήρωσε το ποσό των 37 χιλιάδων ευρώ για 627 απλήρωτες κλίσεις, ενώ της Νιγηρίας το ποσό των 3.500 ευρώ.
Keywords
Τυχαία Θέματα