Ο βουλευτής που έγινε ανέκδοτο!

06:43 26/11/2012 - Πηγή: 24wro
Το απόγευμα της Κυριακής των εκλογών ο Πέτρος Τατσόπουλος ανέβηκε τα γραφεία του Συνασπισμού στην πλατεία Κουμουνδούρου...
μαζί με άλλους υποψήφιους βουλευτές, περιμένοντας τα αποτελέσματα της κάλπης. Σε έναν χώρο όχι τόσο οικείο για τον ίδιο. Η πανηγυρική εκλογή του δεν ξάφνιασε... Ηταν αναμενόμενη, καθώς είναι πρόσωπο ιδιαίτερα δημοφιλές.
sotiris_me_to_onoma. Φήμες λένε ότι ο @KostasVaxevanis ετοιμάζει έκτακτη έκδοση με τα ονόματα της μισής Αθήνας που έχει π... ο Τατσόπουλος.

Ο ίδιος ποτέ δεν έκρυψε ότι θα στενοχωριόταν
αν δεν καθόταν στα έδρανα της Βουλής. Συγγραφέας, σεναριογράφος και δημοσιογράφος, ο Πέτρος Τατσόπουλος ήταν πάντα «εριστικός» και «είρων» στις τηλεοπτικές εμφανίσεις του.

Ωστόσο ξάφνιασε πολλούς, ακόμη και εντός του ΣΥΡΙΖΑ, η πράγματι εντυπωσιακή αποκάλυψή του ότι «έχει πηδήξει τη μισή Αθήνα και αυτοί της Χρυσής Αυγής συνεχίζουν να με αποκαλούν αδερφή». Το ομοφοβικό σχόλιο αλλά και η αναφορά του για τις γυναίκες προκάλεσαν «σεισμό» στα social media. Και μεγάλο εκνευρισμό στην... Κουμουνδούρου.

Εκατοντάδες είναι τα σχόλια στο Twitter και στο αγαπημένο του μέσο, το Facebook. Ακόμη και οι συριζαίες τον περιέλαβαν με ειρωνικά και καυστικά σχόλια. Ο κ. Τατσόπουλος με αυτήν τη φράση θέλησε να απαντήσει σε υπονοούμενα βουλευτών της Χρυσής Αυγής για τη... σεξουαλικότητά του, και απεφάνθη πως «τον λένε αδελφή ενώ έχει πηδήξει τη μισή Αθήνα».

«Ευτυχώς, εγώ, Πέτρο μου, είμαι από τη Λάρισα», θα μπορούσε να λέει στον Πέτρο Τατσόπουλο η βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ Ηρώ Διώτη

Χρησιμοποιώντας σεξιστική γλώσσα, επιχείρησε να απαντήσει στη γλώσσα των χρυσαυγιτών. Τα όσα ακούστηκαν στην Κουμουνδούρου, όταν έγιναν γνωστές οι δηλώσεις του, δεν περιγράφονται. Τα τηλέφωνα έσπασαν και οι στενοί συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα τού τηλεφώνησαν ...ήταν στη Βαρκελώνη... για να τον ενημερώσουν. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εξεμάνη και με τη βοήθεια του i-pad είδε τις δηλώσεις αλλά και τις αντιδράσεις.

Πολλοί περίμεναν ο κ. Τατσόπουλος να αναδιπλωθεί λέγοντας «γράψτε λάθος». Αντίθετα προτίμησε στο μπαράζ των σχολίων να δώσει τη δική του απάντηση λέγοντας ότι σε μια μακροσκελή συνέντευξη στο περιοδικό Crash απομονώθηκε αυτό το... σχήμα λόγου.

Red Duckling. Πάτησες τα 30 και είσαι ακόμα παρθένα; Φοβάσαι ότι δεν θα γνωρίσεις ποτέ το σεξ; Ελα στην Αθήνα! 50% ποσοστά επιτυχίας...

«Θα έπρεπε να περιμένω τον κανιβαλισμό. Γηράσκω αεί διδασκόμενος στη χώρα της σοβαροφάνειας και της μοχθηρίας». Ωστόσο, δεν έμεινε εκεί. Πρόσθεσε ακόμη μία πινελιά, δείχνοντας ότι άμα χρειαστεί θα ακολουθήσει την ίδια τακτική.

«Βαράτε, βαράτε... Σας υπόσχομαι εφεξής να μιλάω σαν τον Αβραμόπουλο, υποκριτές του κώλου».

Πυρά και εκ των έσω
Στο σχόλιο του Τατσόπουλου απάντησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης επιλέγοντας και αυτός το Twitter για να καυτηριάσει τον συνάδελφό του. «Η δήλωση του Πέτρου Τατσόπουλου ήταν, πιστεύω, πολλαπλό ατόπημα. Αντί να ψ
Keywords
Τυχαία Θέματα