Ο Βασίλειος φοράει τα παγοπέδιλά του

20:05 5/10/2011 - Πηγή: 24wro
Τραυματισμένος, αλλά ευτυχισμένος είναι ο Βασίλειος Κωστέτσος.... Με τα παγοπέδιλα του χορού στα χέρια του πήρε αγκαλιά την Πηνελόπη Αναστασοπούλου, την Ιωάννα Πυλιχού και τη Μαριάννα Καλλέργη, τις συμπαίκτριές του στο «Dancing on ice», και έβγαλε τις πρώτες φωτογραφίες μέσα από το παγοδρόμιο.Εκεί όπου τον
τελευταίο καιρό έχουν κλειστεί οι επώνυμοι με τις ώρες προσπαθώντας να μυηθούν τόσο στα βήματα όσο και στην ισορροπία στον πάγο, με αποτέλεσμα πολλοί να έχουν ήδη μελανιές και τραυματισμούς.

Ο σχεδιαστής, που έχει ήδη τραυματιστεί πολλές φόρες, δεν το βάζει κάτω και συνεχίζει τον χορό. Σύμφωνα με τους φίλους του, μπορεί να είναι δύσκολο το πατινάζ και να έχει υποστεί μελανιές αλλά και διάστρεμμα του τένοντα, ο Βασίλειος όμως συνεχίζει να πηγαίνει κανονικά στις πρόβες. Το βράδυ που γυρνούσε σπίτι οι πόνοι γίνονταν αφόρητοι και με προτροπή των φίλων του πήγε στο νοσοκομείο. Ομως ούτε οι συμβουλές των γιατρών τον πτόησαν και χωρίς να χάσει χρόνο, βρέθηκε πάλι στο παγοδρόμιο για μία ακόμη πρόβα.

Οι ώρες που περνάει πατινάροντας στον πάγο είναι πολλές, αλλά, όπως φαίνεται... με τις φίλες του που έγιναν μια παρέα περνάνε καλά και χαμογελάνε βγάζοντας ο ένας φωτογραφίες τον άλλον. Αυτό που θέλει είναι να κερδίσει μια θέση στη δωδεκάδα των celebrities και κυρίως τις εντυπώσεις του κοινού για τις χορευτικές του ικανότητες.

Μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να έρθουν οι χορευτές που θα είναι οι δάσκαλοί τους και παρτενέρ στο λαμπερό σόου του ANT1, ενώ μέσα στον μήνα αναμένεται να τελειώσει και το πλατό που θα φιλοξενήσει το σόου και το οποίο κατασκευάζεται εξαρχής από την εταιρεία παραγωγής σε χώρο που μέχρι τώρα κρατείται μυστικός.

Μόλις όμως τελειώσουν οι πρόβες στον πολυχώρο στα Σπάτα, οι celebrities θα φορέσουν τα παγοπέδιλα και στο πλατό προκειμένου να εγκλιματιστούν με τον χώρο όπου θα δίνουν κάθε εβδομάδα το σόου τους. Η συνέχεια του «Ice» σε λίγο καιρό στους δέκτες μας.
Keywords
Τυχαία Θέματα