Ο Τύπος με ένα κλικ

11:31 25/11/2011 - Πηγή: 24wro
Ποια θέματα κυριαρχούν: οι περικοπές των μισθών των εργαζομένων...
στις εισηγμένες ΔΕΚΟ, η επιτάχυνση των εκκρεμών μεταρρυθμίσεων των δεσμεύσεων του μνημονίου με πολυνομοσχέδιο και η έκτακτη εισφορά στα ακίνητα μέσω ΔΕΗ. Πρωτοσέλιδος βασικός τίτλος:
ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ:
"«Κούρεμα» των μισθών κατά 25%".
Η εφημερίδα γράφει ότι "άμεση μείωση 25% στους μισθούς 130.000 υπαλλήλων που εργάζονται σε 11 ΔΕΚΟ, φέρνει αναδρομικά από την 1η Νοεμβρίου το μισθολόγιο των περικοπών και για τον ευρύτερο δημόσιο τομέα, μετά τις μειώσεις που έγιναν στους μισθούς των δημοσίων υπαλλήλων".
ΑΥΡΙΑΝΗ: "Κατοχή και νέος άξονας από Γερμανία, Γαλλία και Ιταλία".
Η εφημερίδα τονίζει ότι "επιδιώκουν να καταστήσουν προτεκτοράτα όλες τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες και να προωθήσουν αχυράνθρωπους στις κυβερνήσεις. Λογαριάζουν χωρίς τον κυρίαρχο λαό"
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: "Παράνομο το τέλος ακινήτων στη ΔΕΗ!".
Η εφημερίδα γράφει ότι "σε πανωλεθρία εξελίσσεται για την κυβέρνηση η απόφαση επιβολής έκτακτης εισφοράς στα ακίνητα μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ".
ΕΘΝΟΣ: "Μειώσεις-σοκ στις εισηγμένες ΔΕΚΟ".
Η εφημερίδα σημειώνει ότι "περισσότεροι από 50.000 εργαζόμενοι στις εισηγμένες ή υπό αποκρατικοποίηση ΔΕΚΟ βρίσκονται μπροστά την επώδυνη περικοπή των αποδοχών τους. Φτάνει στο 35% του ποσού που εισέπρατταν τον Δεκέμβριο του 2009. Θα ισχύσει αναδρομικά από την 1η Νοεμβρίου, σύμφωνα με την εγκύκλιο του υπουργείου Οικονομικών".
ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: "Γιατί η επιτυχία του ΑΠΟΕΛ πονά το νεοταξικό κατεστημένο της Κύπρου".
Σύμφωνα με την εφημερίδα "τον Αθλητικό Ποδοσφαιρικό Ομιλο Ελλήνων Λευκωσίας, που πήρε ιστορική πρόκριση στους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ, υποστηρίζουν οι ενωτικοί και την Ομόνοια οι.. σύντροφοι του κομμουνιστικού ΑΚΕΛ".
ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: "Μείωση 35% σε μισθούς ΔΕΚΟ".
Η εφημερίδα επισημαίνει ότι "μειώνονται μέχρι και 35% -και μάλιστα από 1.11.2011- οι αποδοχές των εργαζομένων σε 14 ΔΕΚΟ, όταν την ίδια ώρα οι μισθοί διευθυνόντων συμβούλων και διοικητών μπορεί να διπλασιαστούν και να φτάσουν έως και 11.712,10 ευρώ με απλή υπουργική απόφαση. Σύμφωνα με το ενιαίο μισθολόγιο, οι εργαζόμενοι των δημόσιων εταιρειών που είναι εισηγμένες στο Χρηματιστήριο θα δουν τις αποδοχές τους να περιορίζονται στο 65%, με ανώτατο πλαφόν τα 2.000 ευρώ, το αργότερο από 1.11.2013".
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Πληρώστε τώρα τα λάθη και οι... διορθώσεις με το χαράτσι του 2012!".
Η εφημερίδα γράφει ότι "απίστευτο εμπαιγμό επιφυλάσσει η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών εις βάρος εκατοντάδων χιλιάδων νοικοκυριών που καλούνται αυτές τις μέρες να πληρώσουν άδικα, υπέρογκα ποσά Ειδικού Τέλους Ηλεκτροδοτούμενων Κτισμάτων για το 2011, λόγω τραγικών λαθών στα στοιχεία της ΔΕΗ στον υπολογισμό των οφειλών!".
ΕΣΤΙΑ: "Η αξιοπιστία της Ελλάδος".
Η εφημερίδα τονίζει ότι "κανένας δεν κατάλαβε τί νόημα είχε όλη αυτή η ιστορία με την άρνηση του κ. Σαμαρά να παράσχη τις γραπτές δεσμεύσεις που ζητούσαν οι Ευρωπαίοι και κυρίως η Καγκελλάριος
Keywords
Τυχαία Θέματα