Ο (ρ)Άγιος ήταν ΠΑΟΚτσής!

20:29 16/9/2012 - Πηγή: 24wro
Ο Αστέρας Τρίπολης προηγήθηκε, είχε 3...
(!!!) δοκάρια με τον Ράγιος, αλλά ο ψυχωμένος ΠΑΟΚ «γύρισε» το ματς και κέρδισε 2-1 με τα γκολ του Λόρενς και του Αθανασιάδη!
Ο ΠΑΟΚ πέτυχε την ανατροπή κερδίζοντας τον Αστέρα Τρίπολης με σκορ 2-1. Το τελικό αποτέλεσμα αφήνει μια πίκρα στους Αρκάδες που εκτός από το γκολ την πολύ καλή εικόνα που παρουσίασαν
στον αγώνα είχαν και τρία δοκάρια. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Περόνε στο 20' και τον ΠΑΟΚ να απαντάει με τον Λόρενς στο 47’ και τον Αθανασιαδή στο 87’ από το σημείο του πέναλτι.

Ο Γιώργος Δώνης για την αναμέτρηση με τους Αρκάδες αποφάσισε να ξεκινήσει το παιχνίδι με τους Γλύκο κάτω από τα δοκάρια. Στην δεξιά πλευρά της άμυνας ο Αποστολόπουλος και αριστερά ο Λίνο. Κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Κουμάλο και Κατσικά. Στην μεσαία γραμμή οι Λάζαρ και Κάτσε με τους Φωτάκη δεξιά και Σταφυλίδης αριστερά στις πτέρυγες. Στην επίθεση ο Αθανασιάδης και πίσω ο Λόρενς σε σύστημα 4-4-1-1.
Οι «11» του Αστέρα
Ο Σάκης Τσιώλης ξεκίνησε το παιχνίδι με τον Φούλοπ κάτω από τα δοκάρια, ο Τσαμπούρης δεξιά και αριστερά ο Πιπίνης. Κεντρικοί αμυντικοί οι Μπαρτολίνι και Σανκαρέ. Αμυντικά χαφ οι Αλβάρες και Ουσέρο, στις πτέρυγες οι Ράγιος και Ναβάρο με τον Ντε Μπλάσις στον άξονα και στην επίθεση ο Περόνε.Στο πρώτο τέταρτο ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε πιο δυνατά πιέζοντας τον Αστέρα που στο ξεκίνημα έχει αμυντικό ρόλο. Αυτό εκνεύρισε τον Τσιώλη που ζητούσε διαρκώς από τους παίκτες του να κρατήσουν την άμυνα ψηλά και να βγαίνουν στην επίθεση, ενώ έδωσε εντολές στο Ναβάρο να πάρει πρωτοβουλίες. Ο Γιώργος Δώνης από την δική του πλευρά το μόνο που ζήτησε ήταν η αμυντική γραμμή να αντιδρά γρήγορα και τα δύο σέντερ μπακ να επεμβαίνουν άμεσα πριν η μπάλα φτάσει στον Περόνε. Οι Θεσσαλονικείς μέχρι το 15’ είχε να επιδείξει μόνο κάποια μακρινά σουτ με ποιο επικίνδυνο αυτό το Λάζαρ στο 12ο λεπτό.

«Δώρο» Κουμάλο

Κι ενώ τίποτα δεν προμήνυε πως ΠΑΟΚ και Αστέρας θα πετύχαιναν εύκολα γκολ, αυτό ήρθε από τους Αρκάδες με το τραγικό λάθος του Κουμάλο. Ο Νοτιοαφρικανός αμυντικός προσπάθησε να ανακόψει τον Ναβάρο όμως αντί να βρει την μπάλα βρήκε τα πόδια του μέσου του Αστέρα με τον Μήτσιο να δείχνει την άσπρη βούλα. Το πέναλτι ανέλαβε ο Περόνε και στο 20' 0-1!

Έσπασε τα δοκάρια ο Ράγιος

Το σοκ για τον ΠΑΟΚ συνεχίστηκε καθώς μέχρι την ολοκλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού οι διακόπτες κατέβηκαν με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να κάνουν ότι θέλουν στον αγωνιστικό χώρο. Οι γηπεδούχοι στάθηκαν τυχεροί με τα δύο δοκάρια του Ράγιος στο 26ο και 27ο λεπτό. Οι φίλαθλοι του Δικεφάλου άρχισαν να γκρινιάζουν για το ποδόσφαιρο που παίζει η ομάδα τους.

Ανάπτυξη μηδέν

Ο ΠΑΟΚ έδειχνε να δυσκολεύεται πολύ στο να κυκλοφορήσει την μπάλα επιθετικά. Η πίεση του Αστέρα ήταν μεγάλη και κατάφερε να περιορίσει σημαντικά τους Λάζαρ και Κάτσε που είχανε εντολές να κάνουν το παιχνίδι της ομάδας τους. Η ανάπτυξη του Δικεφάλου ήταν επί μονίμου βάσεως από τα πλάγια με αποτέλεσμα να είναι διαρκώς προβ
Keywords
Τυχαία Θέματα