Ο Περπέρογλου στον Ολυμπιακό;

11:42 12/7/2012 - Πηγή: 24wro
Ο Ολυμπιακός έχει κάνει την κίνησή του και ...περιμένει από τον Στράτο Περπέρογλου να αποφασίσει αν θέλει να φορέσει τα ερυθρόλευκα ή αν θα περιμένει κι άλλο τον Παναθηναϊκό.

Ο Στράτος Περπέρογλου μπήκε σε συζητήσεις ανανέωσης του συμβολαίου του με τους «πράσινους», όμως η διαφορά των δύο πλευρών ήταν τέτοια που οδήγησε γρήγορα σε «ναυάγιο».

Μετά από αυτή την εξέλιξη, ο μάνατζερ του Έλληνα διεθνή φόργουορντ πλησίασε τους ερυθρόλευκους και τους μετέφερε ότι ο
πελάτης του δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να μετακομίσει στο Λιμάνι.

Οι Αγγελόπουλοι είδαν με πολύ καλό «μάτι» αυτή την προοπτική, και μάλιστα είναι διατεθειμένοι να αλλάξουν τα μεταγραφικά τους πλάνα προκειμένου να προσθέσουν στο ρόστερ τους το 27χρονο άσο.

Το γεγονός όμως ότι δεν έχει υπάρξει ολική ρήξη μεταξύ του Περπέρογλου και του Παναθηναϊκού κάνει τους Πειραιώτες επιφυλακτικούς, αφού είναι φυσιολογικό ο έμπειρος άσος να μην βιάζεται να αποφασίσει σεβόμενος τα πέντε χρόνια που φόρεσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Παρά ταύτα, ο Ολυμπιακός έχει προχωρήσει σε προφορική πρόταση για συμβόλαιο τριετούς διάρκειας και με οικονομικές απολαβές που θεωρούν ότι υπερκαλύπτουν τις φιλοδοξίες του «Περπέ».

Σε κάθε περίπτωση, σημαντικό ρόλο στην υπόθεση θα παίξει η επόμενη επαφή του με τους ανθρώπους του Τριφυλλιού, αν υπάρξει νέα. Και αυτό γιατί σύμφωνα με τον μάνατζέρ του ο Περπέρογλου είναι δυσαρεστημένος με την «πράσινη» διοίκηση τόσο από τον τρόπο που αντιμετωπίστηκε ο τραυματισμός του όσο και από την προσφορά που του έγινε όπου θεωρεί ότι η ομάδα δεν «καίγεται» να τον κρατήσει.

Τα παραπάνω σε συνδυασμό με την πιθανή απόκτηση του Ντιαβαρά «κλείνουν» οριστικά την «πόρτα» στον παίκτη. Επομένως, ο Περπέρογλου μένει με μόνο δύο επιλογές: Ολυμπιακό ή εξωτερικό, και όλα εξαρτώνται από εκείνον.

Αν επιλέξει Ολυμπιακό, οι Πειραιώτες αναμένεται να τον καλύψουν πλήρως ενώ θα αλλάξουν και τον μεταγραφικό τους σχεδιασμό αφού αυτόματα ο Κέσελ θα αποτελέσει παρελθόν και στη συνέχεια θα κινηθούν για άλλον ένα ψηλό ξένο.
Keywords
Τυχαία Θέματα