Ο Ομπάμα κάνει διακοπές και οι αντίπαλοί του… κριτική!

16:10 19/8/2011 - Πηγή: 24wro
Στο νησί Martha’s Vineyard βρίσκεται ο Αμερικανός πρόεδρος Μπάρακ Ομπάμα… ο οποίος θα απολαύσει λίγες ημέρες ξεκούρασης μαζί με την οικογένειά του.
Την ώρα, βέβαια, που ο Ομπάμα απολαμβάνει τις βόλτες του στην παραλία συνοδεία με τις δύο κόρες του, οι πολιτικοί του αντίπαλοι ασκούν έντονη κριτική για το γεγονός που έφυγε έστω και λίγες ημέρες σε μία τόσο δύσκολη συγκυρία για την ΗΠΑ και την οικονομία της χώρας.
«Αν ήμουν πρόεδρος δεν θα επέλεγα να περάσω δέκα μέρες στο Martha’s Vineyard, ένα δημοφιλή προορισμό
για τους πλούσιους και ισχυρούς» τόνισε ο Ρεπουμπλικάνος Μιτ Ρόμνεϊ, που ενδεχομένως να είναι ο βασικός αντίπαλος του Ομπάμα στις εκλογές του 2012. «Όταν είσαι πρόεδρος των ΗΠΑ και η χώρα είναι σε κρίση, και εμείς αυτή τη στιγμή βιώνουμε κρίση στην απασχόληση, τότε δεν πρέπει να φεύγεις για διακοπές» συμπλήρωσε ο ίδιος.
Η απάντηση στις δηλώσεις του κ. Ρόμνεϊ ήρθε από τον εκπρόσωπο του Λευκού Οίκου που τόνισε πως «ο πρόεδρος των ΗΠΑ είναι πρόεδρος των ΗΠΑ όπου κι αν πηγαίνει. Έχει συνείδηση των μεγάλων ευθυνών που έχει αναλάβει 24 ώρες το 24ωρο επί 365 ημέρες το χρόνο. Αυτό περιμένει ο αμερικανικός λαός και αυτή είναι η δουλειά που κάνει ο πρόεδρος».
Αυτή είναι η 3η φορά που ο Ομπάμα επιλέγει το πλούσιο νησί της Μασαχουσέτης για τις διακοπές με την οικογένειά του, ενώ όπως έγινε γνωστό εκτός από την ετοιμασία της ομιλίας του στις 5 Σεπτεμβρίου θα εξασκηθεί και... στο γκολφ το οποίο είναι η αδυναμία του!
Keywords
Τυχαία Θέματα