Ο Μανώλης Κεφαλογιάννης νέος γραμματέας της ΝΔ

08:06 31/8/2012 - Πηγή: 24wro
Από την ψηφοφορία νέος γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ εξελέγη ο...
Μανώλης Κεφαλογιάννης, συγκεντρώνοντας 301 ψήφους έναντι 186 του Νικήτα Κακλαμάνη. Ο τρίτος υποψήφιος Θεοφάνης Λαμπρόπουλος έλαβε 13 ψήφους.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα αποτελέσματα που εξέδωσε η κεντρική εφορευτική επιτροπή, από τους 586 εγγεγραμμένους ψήφισαν 509. Τα έγκυρα ψηφοδέλτια ήταν 500 και τα άκυρα - λευκά 9.

«Το μήνυμα
της εκλογικής διαδικασίας είναι μήνυμα ενότητας της παράταξης, η εντολή που λάβαμε είναι να τα
αλλάξουμε όλα και να βοηθήσουμε τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά να αλλάξει την Ελλάδα» δήλωσε μετά την εκλογή του ο κ. Κεφαλογιάννης. «Η εντολή αυτή θα τηρηθεί στο ακέραιο» πρόσθεσε και προανήγγειλε ανακοινώσεις για συγκεκριμένα θέματα πολιτικής για τη ΝΔ το προσεχές διάστημα.

«Δύναμη και επιτυχία στο δύσκολο έργο του» ευχήθηκε στο νεοεκλεγέντα Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ ο ανθυποψήφιός του Νικήτας Κακλαμάνης. «Θα σταθώ δίπλα του, χωρίς βεβαίως να εγκαταλείπω τις θέσεις μου, όπου με χρειαστεί» πρόσθεσε.

Ο κ. Κακλαμάνης ευχαρίστησε «όλα τα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ., ιδιαίτερα όμως το 38% των συναγωνιστών μου, που αντιστάθηκαν στις πιέσεις και με τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους». «Συνεχίζουμε για τα δύσκολα, που έρχονται» κατέληξε.

protothema.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα