Ο ΛΑ.Ο.Σ. για την πάταξη φοροδιαφυγής και το θάνατο του Μπιν Λάντεν

19:45 2/5/2011 - Πηγή: 24wro
«Σπουδαία υπόθεση» χαρακτήρισε ο ΛΑΟΣ την προσπάθεια για πάταξη ...
της φοροδιαφυγής, με αφορμή τις σχετικές ανακοινώσεις της κυβέρνησης, αλλά επισημαίνει ότι σπουδαιότερη υπόθεση είναι η αύξηση της φορολογητέας ύλης.

Πέραν τούτου ο ΛΑΟΣ σχολιάζει την συμπλήρωση ενός έτους από την υπογραφή του Μνημονίου από τη χώρα μας, ενώ τάσσεται ξεκάθαρα, υπέρ της διατήρησης του δημοσίου χαρακτήρα
των στρατηγικής σημασίας φορέων.

Αναφορικά με τον ένα χρόνο Μνημονίου ο ΛΑΟΣ υποστηρίζει ότι «σπαταλήθηκε μια ευκαιρία» και πως πρόκειται για «χαμένο χρόνο» αφού σύμφωνα με το κόμμα, «η διαχείριση των κεφαλαίων και των δυνατοτήτων του Μνημονίου από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ ήταν απογοητευτική», και εκτιμά ότι κατά τον χρόνο που πέρασε «θα μπορούσε να γίνει μία θεαματική επανεκκίνηση της οικονομίας και ένα «ζέσταμα» της αγοράς».

Τέλος, ο ΛΑΟΣ σχολίασε και το θάνατο του Οσάμα Μπιν Λάντεν, (την οποία ανακοίνωσε ο ίδιος ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα) και παρέπεμψε στο ποίημα «Περιμένοντας τους Βαρβάρους» του Κώστα Καβάφη.

Σύμφωνα με το ΛΑΟΣ η δράση του Οσάμα Μπιν Λάντεν «έδωσε αφορμή για τεράστιες αλλαγές στη δομή του ΝΑΤΟ και των σχετικών επιχειρήσεων, όλων των μεγάλων δυνάμεων». Και καταλήγει η ανακοίνωση:

«Με την εκτέλεσή του, γίνεται επίκαιρη η ρήση του Καβάφη: “Και τώρα τι θα γεννούμε χωρίς βαρβάρους. Οι άνθρωποι αυτοί ήσαν μία κάποια λύσις”».
Keywords
Τυχαία Θέματα