Ο Κούμπιτσα στην F1

21:21 5/5/2011 - Πηγή: 24wro
Το δύσκολο έργο της επανένταξης, μετά τις διορθωτικές εγχειρήσεις...
και την αποθεραπεία του σοβαρού τραυματισμού του, ξεκινά ο Ρόμπερτ Κούμπιτσα. Η ομάδα του Lotus Renault θα είναι σε θέση να γνωρίζει το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου, αν και πότε θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.
Ο Πολωνός οδηγός είχε πριν δύο
μήνες ένα ατύχημα σε αγώνα ράλι στην Ιταλία, το οποίο λίγο έλειψε να του στοιχίσει το δεξί χέρι, με συνέπεια να μην μπορέσει να αγωνιστεί στη Formula 1. Ωστόσο, στο τέλος Απριλίου πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, στο οποίο νοσηλευόταν, και τώρα βρίσκεται στο σπίτι του στο Μονακό, όπου και ξεκουράζεται.
«Μίλησα μια ώρα στο τηλέφωνο μαζί του και είναι πολύ ανακουφισμένος που επέστρεψε σπίτι του και στην κανονική ζωή του» δήλωσε ο γενικός διευθυντής της ομάδας, Ερικ Μπουγιέ, από την Κωνσταντινούπολη, όπου βρίσκεται για το Τουρκικό γκραν πρι, και συμπλήρωσε: «Δουλεύει πολύ σκληρά, έξι με επτά ώρες την ημέρα και πιστεύω ότι στα μέσα Ιουνίου θα ξέρουμε περισσότερα. Ο τραυματισμός ήταν πολύ επικίνδυνος . Τα κόκκαλα και οι μύες αποδείχτηκε τελικά εύκολο να διορθωθούν , αν μπορώ να το πω αυτό, αλλά τα νεύρα είναι άλλη ιστορία. Πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός στην αποκατάσταση. Γι’ αυτό χρειάζεται χρόνο να το κάνει σωστά και να το χειριστεί σωστά».

onsports
Keywords
Τυχαία Θέματα