Ο κομμωτής της Kate Middleton αποκαλύπτει τα μυστικά των μαλλιών της

09:07 30/12/2011 - Πηγή: 24wro
Ο κομμωτής της Kate Middleton επιμένει ότι τα υπέροχα, λαμπερά μαλλιά δεν είναι προνόμιο...
μόνο της μέλλουσας βασίλισας της Αγγλίας, αλλά όλες μας μπορούμε να τα αποκτήσουμε. Ακολουθήστε τις συμβουλές του:

Προστατέψτε τα μαλλιά σας

Απλώστε serum για να τα προφυλάξετε από το σεσουάρ και τις άλλες συσκευές. Χρησιμοποιήστε πάντα βούρτσα με φυσική τρίχα και σεσουάρ με στόμιο -για σιγουριά, ζητήστε από τον κομμωτή σας να σας δείξει πώς να το χρησιμοποιείτε σωστά.

Μπούκλες
που διατηρούνται

Για να βοηθήσετε τις μπούκλες σας μην πέσουν, ξεκινήστε με ένα καλό σπρέι πριν το σεσουάρ, όπως τοVolume Expand Volumizing Root Lift Spray της L’Oreal Professionnel. Μετά, τυλίξτε τα μέ ρόλεϊ, στεγνώστε με το σεσουάρ, και αφαιρέστε τα μόνο όταν κρυώσουν τελείως.
Μην ξεχνάτε τη μάσκα μαλλιών πριν από ένα σημαντικό γεγονός

Πριν το γάμο της Kate με τον William -αλλά και πριν από κάθε σημαντικό γεγονός- χρησιμοποίησα μια καλή ενυδατική μάσκα (οι μάσκες μαλλιών της Shu Uemura είναι ιδανικές) για να χαρίσω στην τρίχα λάμψη και όγκο.
Το μυστικό για ένα υπέροχο χτένισμα

Το πιο βασικό στοιχείο για τέλεια μαλλιά -και αυτό που ο κόσμος προσέχει πρώτο- είναι το σωστό κούρεμα. Γι’ αυτό πρέπει να κουρεύεστε σύμφωνα με το δικο σας ΤΥΠΟ μαλλιών. Θέλετε τα μαλλιά σας να δείχνουν όσο καλύτερα γίνεται με τη λιγότερη δυνατή προσπάθεια, οπότε προτιμήστε κοψίματα που ταιριάζουν στα ΔΙΚΑ ΣΑΣ μαλλιά και μην παρασύρεστε από χτενίσματα που είδατε σε κάποια celebrity.

fashionlove.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα