Ο καιρός σήμερα...

14:50 4/6/2011 - Πηγή: 24wro
Στα ύψη ανεβαίνει ο υδράργυρος το Σαββατοκύριακο...
Σύμφωνα με τις προγνώσεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας η μέγιστη τιμή της θερμοκρασίας θα φτάσει -και σε ορισμένες περιπτώσεις θα ξεπεράσει- τους 30 βαθμούς Κελσίου.


Ειδικότερα, για σήμερα προβλέπεται ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας κατά τόπους θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν βροχές και τοπικές καταιγίδες κυρίως στα ορεινά της ηπειρωτικής Ελλάδας.


Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα
από 14 έως 29 βαθμούς, στη Δυτική Ελλάδα από 15 έως 30, στη Κεντρική και Νότια Ελλάδα από 15 έως 31 βαθμούς και στις νησιωτικές περιοχές από 16 έως 29 βαθμούς.


Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και τοπικά στο Ανατολικό Αιγαίο ισχυροί. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς.


Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις οι οποίες το μεσημέρι και το απόγευμα θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν βροχές και τοπικές καταιγίδες κυρίως στα βόρεια ορεινά, αναμένονται στην Αττική.


Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 31 βαθμούς.


Οι άνεμοι στο Σαρωνικό θα πνέουν ασθενείς και στο Νότιο Ευβοϊκό βόρειοι μέτριοι.


Λίγες νεφώσεις οι οποίες το μεσημέρι και το απόγευμα θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν βροχές και τοπικές καταιγίδες κυρίως στα ορεινά περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη.


Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 26 βαθμούς.


Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς.


Όσο για αύριο Κυριακή, ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος.


Το μεσημέρι στο ιόνιο και τα ηπειρωτικά θα αναπτυχτούν νεφώσεις και στα ορεινά της δυτικης και βόρειας χώρας θα εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες.


Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ανατολικοί;νοτιοανατολικοι 4 με 5 και στο νότιο ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ.


Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και τοπικά στο αιγαίο 6 μποφόρ.


Η θερμοκρασία θα παρουσίασει και νέα μικρή άνοδο.
Keywords
Τυχαία Θέματα