Ο Γιάννης Αϊβάζης ήθελε καλύτερη βαθμολογία

23:53 22/11/2012 - Πηγή: 24wro
Από την πρώτη κιόλας εκπομπή του «Dancing With The Stars» είχαμε...
δυσαρεστημένους «επωνύμους» για τη βαθμολογία τους.

Συνήθως περνούσε η πρώτη αποχώρηση και μετά άρχιζαν τα παράπονα.

Φέτος, ο Γιάννης Αϊβάζης ξεκινά τον χορό της γκρίνιας σε ένα show όπου όλοι οι διαγωνιζόμενοι λένε πως δεν τους ενδιαφέρει η βαθμολογία, μέχρι να πάρουν χαμηλό σκορ.

Ωστόσο, παράπονα δεν έχει μόνο ο Αϊβάζης, αλλά και η οικογένειά του!

-Πώς θα χαρακτήριζες την πρώτη σου εμπειρία από το live του «DWTS»;

«Κοίτα,
ενώ πριν ήμουν αρκετά χαλαρός, όταν βγήκα, αγχώθηκα πολύ. Στη διάρκεια της βραδιάς όμως, προσπάθησα να χαλαρώσω και να το απολαύσω. Νομίζω ότι το χάρηκα πολύ το πρώτο μας live».

-Την επόμενη μέρα είδες τον εαυτό σου στο video; Πώς πιστεύεις ότι χόρεψες;

«Ναι, ναι. Το είδα και η αλήθεια είναι ότι δεν μου άρεσε πολύ, γιατί στις πρόβες που είχαν προηγηθεί ήμουν πολύ καλύτερος. Ήμουν πολύ αγχωμένος και αρκετά σφιγμένος. Ωστόσο, νομίζω ότι ήταν αξιόλογο και αξιοπρεπές».

-Θεωρείς ότι αδικήθηκες από τη βαθμολογία της επιτροπής;

«Ας μη σταθούμε στη βαθμολογία. Αυτή είναι η δουλειά των κριτών: να κρίνουν και να βαθμολογούν και ό,τι λένε το λένε για το καλό μας, για να προχωρήσουμε. Ένα παιχνίδι είναι που πρέπει να το απολαύσουμε, όμως πιστεύω ότι το 4 που μου έβαλε ο Γιάννης Λάτσιος ήταν υπερβολικά αυστηρός βαθμός και ίσως άδικος. Νομίζω ότι δεν έχει ξαναμπεί αυτός ο βαθμός στο DWTS. Θα μπορούσε να μου βάλει 5, αλλά έτσι είναι τα παιχνίδια».

-Η σύζυγός σου, η Μαρία, τι σου είπε;

«Ε, τι να μου πει; Η Μαρία στενοχωρήθηκε πολύ! Είναι αρκετά ευαίσθητη και υπερπροστατευτική. Έτσι είναι οι γυναίκες! Εγώ, από την άλλη, δεν στενοχωρήθηκα. Μάλλον πείσμωσα και τώρα θα προσπαθήσω για το καλύτερο».
Keywords
Τυχαία Θέματα