Ο δύσκολος Ιανουάριος της ΑΕΚ

12:26 25/12/2011 - Πηγή: 24wro
Παραδοσιακά η ΑΕΚ το μήνα Ιανουάριο είναι επιρρεπής στις γκέλες. Φέτος καλείται να...
ανατρέψει τη συγκεκριμένη παράδοση.

Η διακοπή των πρωταθλημάτων πολλές φορές «κόβει» τη φόρα από αρκετές ομάδες και στα πρώτα παιχνίδια του νέου έτους δείχνουν ένα αγνώριστο πρόσωπο που αρκετές φορές είναι ικανό να τις βγάλει από τους στόχους τους.

Στην περίπτωση της ΑΕΚ αυτό ισχύει απόλυτα. Η Ενωση με το νέο έτος παραδοσιακά δυσκολεύεται να βρει ρυθμό και αξίζει να σημειωθεί ότι τα τελευταία επτά χρόνια μόλις δύο φορές κατάφερε να «βγάλει» αήττητη τον Ιανουάριο.

Η φετινή της περιπέτεια ξεκινάει στις 3 του νέου χρόνου, όταν και φιλοξενεί τη Δόξα Δράμας. Φαινομενικά πρόκειται για ένα εύκολο παιχνίδι, καθώς οι Δραμινοί δεν έχουν καταφέρει ακόμα να πάρουν νίκη στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Λίγες ημέρες αργότερα πηγαίνει στη Λιβαδειά, για να φιλοξενηθεί από τον Λεβαδειακό, όπου παραδοσιακά τα τελευταία χρόνια, εύκολα ή δύσκολα καταφέρνει να πάρει τη νίκη, ενώ έχει μόλις μία ισοπαλία στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης την τελευταία δεκαετία.

Μέχρι το τέλος του Ιανουαρίου θα δώσει ακόμα δύο παιχνίδια στο γήπεδό της. Αρχικά θα φιλοξενήσει την SΚODA Ξάνθη στο ΟΑΚΑ, για να ταξιδέψει στη συνέχεια στην Κρήτη, όπου φιλοξενείται από τον Εργοτέλη.

Τελευταία δοκιμασία για την «Ένωση» τον Ιανουάριο είναι το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ. Αν έχει καταφέρει να φτάσει μέχρι εκείνη την αναμέτρηση με το απόλυτο των νικών, τότε σίγουρα θα βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και θα μένει μόνο η επιβεβαίωση για το ότι μπορεί φέτος να πετύχει κάτι καλύτερο από ό,τι τα τελευταία χρόνια.

Onsports.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα