Ο δράκος της Μυτιλήνης στα χέρια της αστυνομίας

16:12 9/11/2011 - Πηγή: 24wro
Τον δράκο της Μυτιλήνης εκτιμούν ότι έχουν στα χέρια τους οι διωκτικές αρχές, ο οποίος τους δύο...
τελευταίους μήνες είχε γίνει ο φόβος και ο τρόμος του γυναικείου πληθυσμού του νησιού.

Μετά τις δεκάδες προσαγωγές που έχουν κάνει το τελευταίο χρονικό διάστημα οι αστυνομικοί το κατώφλι της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας της πόλης πέρασε ένας 50χρονος, ο οποίος φέρεται να εντόπιζε κοπέλες που περπατούσαν μόνες τους στον δρόμο και να τους επιτίθετο με σκοπό να τις βιάσει.

Μάλιστα ο 50χρονος
φέρεται να αναγνωρίστηκε από ένα πρόσφατο θύμα του, μια 19χρονη. Οπως είπε η ίδια, ο άντρας την πλησίασε από πίσω και επιχείρησε να τη ρίξει στο έδαφος και να της βγάλει τα ρούχα.

Εκείνη όμως βρήκε το θάρρος να αντισταθεί σθεναρά και να βάλει τις φωνές, με αποτέλεσμα ο επίδοξος βιαστής να αρκεστεί σε ασελγείς χειρονομίες στο στήθος και τα γεννητικά της όργανα και στη συνέχεια να το βάλει στα πόδια.

Εις βάρος του 50χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας, αλλά η έρευνα συνεχίζεται προκειμένου να εξιχνιαστούν και άλλες απόπειρες βιασμού και φυσικά να διαπιστωθεί αν ο 50χρονος είναι ο «δράκος» ή όχι.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο «δράκος» της Μυτιλήνης στις 27 Αυγούστου επιτέθηκε σε μια 27χρονη και τις επόμενες δύο ημέρες σε μια 25χρονη και μια 19χρονη, αλλά δεν κατάφερε να πραγματοποιήσει τον σκοπό του και αρκέστηκε σε ασελγείς χειρονομίες.


Keywords
Τυχαία Θέματα