Ο άντρας που έκλεψε την καρδιά της Στέλλας

17:01 13/7/2011 - Πηγή: 24wro
Ερωτας ήταν η αιτία που η Στέλλα Μπεζαντάκου γύρισε σελίδα στη ζωή της…
Η Ελληνίδα Πάμελα Αντερσον, με το καλλίγραμμο σώμα και το εκρηκτικό ταπεραμέντο, βρήκε τον άντρα της ζωής της και σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να ανέβει μαζί του τα σκαλιά της εκκλησίας!

Οι φίλοι του ζευγαριού λένε πως η Στέλλα Μπεζαντάκου στα μάτια του Χρήστου, όπως ονομάζεται το γοητευτικό αμόρε της, βρήκε τον άντρα που περίμενε χρόνια τώρα, αφού για χάρη του η ξανθιά αοιδός όχι μόνο αποφάσισε να νοικοκυρευτεί, αλλά έχει γίνει και άσος στη μαγειρική προκειμένου να ικανοποιεί τον ουρανίσκο του συντρόφου
της.

Ο φωτογραφικός φακός της «Espresso» απαθανάτισε το ζευγάρι να βγαίνει από το super market κρατώντας σακούλες με ψώνια. Η Στέλλα, εντυπωσιακή μέσα στο μικροσκοπικό, μίνι φόρεμά της, έλαμπε από ευτυχία στο πλευρό του καλού της, ο οποίος έχει διατελέσει σύμβουλος στο πλευρό γνωστού πρώην υπουργού, ενώ αυτό το διάστημα δραστηριοποιείται ενεργά με την πολιτική. Επιπλέον ο μελαχρινός άντρας που γοήτευσε τη καρδιά της σέξι Στέλλας αυτό το διάστημα ετοιμάζει να εκδώσει δική του εφημερίδα στα νότια προάστια.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε τυχαία, μέσω μιας κοινής γνωστής τους, και ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος. Η Στέλλα και ο Χρήστος συζούν εδώ και περίπου ένα χρόνο σε πολυτελές διαμέρισμα στην Ανω Γλυφάδα και δεν αποκλείεται πολύ γρήγορα να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου, αφού σε φιλικά τους πρόσωπα έχουν εκδηλώσει και οι δυο τους την επιθυμία να αποκτήσουν ένα παιδάκι για να ολοκληρωθεί η ευτυχία τους.
Keywords
Τυχαία Θέματα