Ο Tom Ford και το πάθος του με το κραγιόν

21:15 8/9/2011 - Πηγή: 24wro
Ο Tom Ford είναι ένας πολύ επιτυχημένος σχεδιαστής, βραβευμένος... σκηνοθέτης και χαρισματικός επιχειρηματίας. Για την πολύπλευρη προσωπικότητά του αλλά και την μεγάλη του αγάπη, την μόδα, μίλησε στην Daily Telegraph, με αφορμή την παρουσίαση της συλλογής του στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου.

«Έχετε προσέξει πόσο πολύ μακιγιάζ φοράνε τα κορίτσια σήμερα;» αναρωτήθηκε ο σχεδιαστής, σπεύδοντας να δώσει ο ίδιος
την εξήγηση. «Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι τα προϊόντα μακιγιάζ είναι πολύ φθηνότερα από τα ρούχα. Λατρεύω τα προϊόντα ομορφιάς. Όσο ήμουν στον Gucci περνούσα μέρες ολόκληρες με τους makeup artists προσπαθώντας να βρούμε τον τρόπο να φαίνεται τέλειο το μακιγιάζ στο show. Ποτέ δεν θέλησα να φορέσω γυναικεία παπούτσια και αυτός είναι μάλλον ο λόγος που κάποια από τα παπούτσια μου μπορεί να κάνουν τα πόδια των γυναικών που τα φοράνε να πονάνε. Ποτέ δεν είχα την επιθυμία να φορέσω τα ρούχα. Είμαι ίσως ο μοναδικός άντρας σε ολόκληρη την Αγγλία που δεν θέλει να ντύνεται με γυναικεία ρούχα. Αλλά το μακιγιάζ μπορώ να το πάρω πολύ στα σοβαρά».

Ο Ford πρόσφατα κυκλοφόρησε μία σειρά μακιγιάζ αποτελούμενη από 130 προϊόντα μεταξύ των οποίων είναι και κραγιόν, σκιές ματιών και μολύβια ματιών και φρυδιών, αλλά ο ίδιος δηλώνει κυρίως fashion designer. Το πρώτο επίσημο, ανοιχτό σε δημοσιογράφους και κοινό show του, μετά την παραίτησή του από τον όμιλο Gucci θα λάβει χώρα το απόγευμα της Κυριακής, 18 Σεπτεμβρίου στα πλαίσια του London Fashion Week. «Θα τρελαινόμουν αν το μόνο που έκανα ήταν να γυρίζω ταινίες, αν και η επόμενη ταινία μου (της οποίας το σενάριο αποκάλυψε ότι έχει ήδη γράψει, χωρίς να δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες) είναι έτοιμη. Αλλά, ακόμα κι αν έκανα τώρα το casting, θα χρειαζόμασταν άλλους 18 περίπου μήνες για να ξεκινήσουν τα γυρίσματα. Απολαμβάνω πραγματικά την ταχύτητα της μόδας. Λατρεύω να κάνω πολλά και διαφορετικά πράγματα και πιστεύω ότι ακόμα έχω πράγματα να δώσω στη μόδα».
Keywords
Τυχαία Θέματα