Ο Brad εκθέτει την Jennifer Aniston

09:21 16/9/2011 - Πηγή: 24wro
Αχός βαρύς ακούγεται στους λόφους του Hollywood! Εκεί κάπου στο Beverly Hills, στο… «δυαράκι» που έχει νοικιάσει η Jennifer Aniston με τον νέο της αγαπημένο, μυρίζει μπαρούτι και η ηθοποιός θα είναι μάλλον έτοιμη να εκραγεί.

Γιατί; Μα για όσα βγήκε και είπε για τον γάμο τους ο Brad Pitt στο περιοδικό «Parade». Ο ηθοποιός,
ο οποίος μέχρι τώρα δεν έχει ανοίξει το στόμα του για τους λόγους που τον οδήγησαν στο χωρισμό από την Jen τώρα, ύστερα από τόσα χρόνια, αποφάσισε να μιλήσει και να πετάξει τα καρφιά του...

Περσινά ξινά σταφύλια θα μου πείτε και θα συμφωνήσω, όμως ο Brad θεώρησε ότι ο καλύτερος τρόπος για να προωθήσει τη νέα του ταινία είναι να κάνει λίγο ντόρο με τα προσωπικά του.

Τι βγήκε και είπε ο άνθρωπος; Ότι και καλά, την περίοδο που ήταν παντρεμένος με την Aniston, αισθανόταν αξιολύπητος και δεν ζούσε μια ενδιαφέρουσα ζωή!

«Άρχιζα να βαριέμαι τον εαυτό μου. Καθόμουν στον καναπέ με ένα τσιγαριλίκι, να κρύβομαι. Άρχισα να αισθάνομαι αξιολύπητος. Πιστεύω ότι και ο γάμος μου με την Jennifer έπαιξε κάποιο ρόλο σ’ αυτό. Προσπαθούσα να υποκρίνομαι ότι ο γάμος είναι κάτι άλλο από αυτό που ήταν στην πραγματικότητα» είπε!

Τι λες τώρα! Γι’ αυτό λέει ο Brad ότι πήγε στο κάστινγκ του Mr and Mrs Smith, γιατί ήθελε να κάνει κάτι συναρπαστικό.

Κι εκεί στον δρόμο του βρέθηκε η Angelina Jolie. Που μη δει άνδρα όμορφο και διαθέσιμο, αμέσως να του κολλήσει.

Και μπορεί ο Brad να είπε τα χειρότερα για την Jennifer, για την Angie πάντως στάζει μέλι!

«Ένα από τα πιο έξυπνα πράγματα που έχω κάνει είναι ότι έδωσα στα παιδιά μου για μητέρα την Angie. Είναι τέλεια μητέρα. Είμαι τόσο ευτυχισμένος που την έχω» λέει.

Τώρα, μάλιστα, δηλώνει ότι επιτέλους είναι ένας ικανοποιημένος άνδρας και γι’ αυτό ευθύνεται η Angelina Jolie.

«Τώρα δίνω έμφαση στο να είμαι ένας ικανοποιημένος άνδρας. Είμαι ικανοποιημένος που κάνω αληθινές επιλογές και βρήκα τη γυναίκα που αγαπώ, την Angie, και που έχουμε φτιάξει μια οικογένεια που τόσο αγαπώ».

Και όπως καταλάβατε, τα παιδιά δεν χωρίζουν, παρά τις φήμες που κυκλοφορούν στο Hollywood.

Βλέπετε η Angie δεν είναι τόσο… βαρετή, όσο η Jennifer.
Keywords
Τυχαία Θέματα