Νύχια 24 ιντσών!

00:10 25/7/2011 - Πηγή: 24wro
Ριάλιτι με θέμα τις παράξενες συνήθειες ή εμμονές κάνει πρεμιέρα την Κυριακή (17/7) στο TLC με τίτλο... «My Strange Addiction» (Ο παράξενος εθισμός μου). Στο πρώτο επεισόδιο εμφανίζονται μια κυρία με πολύ μακριά νύχια, μια άλλη που τρώει χαρτιά αλλά και μια 25χρονη που ντύνεται σαν μωρό.

Η κυρία Τζαζ Ίσον έχει πολύχρωμα νύχια μάκρους 24 ιντσών, τα οποία έχει να κόψει 22 χρόνια. Η γυναίκα είναι «σταρ» στην περιοχή που ζει, καθώς με αυτό το χαρακτηριστικό της τραβά τα βλέμματα όλων.

Και μη νομίζετε ότι το να διατηρείς τόσο μακριά νύχια είναι ανέξοδη υπόθεση, το ακριβώς αντίθετο,
αφού δίνει 250 δολάρια τον μήνα για τον σκοπό αυτό.

Όπως είναι φυσικό, η κα Τζαζ δεν μπορεί να ντυθεί ή να βγάλει κοσμήματα από τα χέρια της. Ας μη μιλήσουμε και για φακούς επαφής. Απαγορευτικό...

Σύμφωνα με την «Daily Mail», όνειρο της κυρίας είναι να συναντήσει από κοντά την Όπρα, το θέμα, όμως, είναι πώς θα της κάνει χειραψία.

Στην ίδια εκπομπή εμφανίζεται μια 25χρονη, ονόματι Ρίλεϊ Κίλο, που ντύνεται σαν μωρό. Όπως μπορείτε να φανταστείτε, το ροζ κυριαρχεί ως χρώμα, κοιμάται με δεκάδες αρκουδάκια, φορά πιπίλα, πάνα, πίνει από μπιμπερό και μπουσουλάει.

Τέλος, έχουμε την «αρκουδομάνα» Κρίστα Κένινγκ, που θεωρεί παιδιά της τα λούτρινα αρκουδάκια, τα οποία βγάζει βόλτα με το καρότσι και τα κοιμίζει. Μάλιστα, να σημειωθεί πως η κα Κρίστα ετοιμάζεται να παντρευτεί -όχι με αρκουδάκι- αλλά με κανονικό άνθρωπο.
Keywords
Τυχαία Θέματα