Νόμιζε πως έβγαιναν φίδια από το κεφάλι του

23:16 3/12/2011 - Πηγή: 24wro
Απίστευτο κι όμως αληθινό το περιστατικό στο... οποίο κλήθηκαν να επέμβουν την περασμένη Δευτέρα οι γιατροί του νοσοκομείου του Ρίου.
Πρόκειται για περίπτωση διαταραγμένου ψυχικά ασθενούς ο οποίος λίγο έλειψε να κάνει... κομμάτια το ίδιο του το πρόσωπο!
Κι αυτό, επειδή νόμιζε ότι στο κεφάλι του είχαν μπει... φίδια! Για να τα αντιμετωπίσει άρπαξε ένα κουτάλι και προσπάθησε να τα... βγάλει από το κεφάλι του καρφώνοντας κυριολεκτικά το κουτάλι στο αριστερό του μάτι!
Όμως η αυτοκαταστροφική μανία του δεν σταμάτησε εκεί. Συνέχισε με μία τανάλια με την οποία έβγαλε δύο από
τα δόντια του! Στάθηκε τυχερός αφού από τις φωνές του έγινε αντιληπτός από γείτονές του οι οποίοι ειδοποίησαν την αστυνομία και μαζί με εξιδεικευμένους νοσηλευτές του ΕΚΑΒ έγινε η επέμβαση σωτηρίας του.
Φθάνοντας όμως στο νοσοκομείο, η περίπτωση προκάλεσε πραγματική ανατριχίλα ακόμα και στους έμπειρους γιατρούς που ανέλαβαν να τον χειρουργήσουν, ενώ μέχρι και σήμερα το συμβάν μονοπωλεί τις συζητήσεις σε ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό στο νοσηλευτικό ίδρυμα.
Ωστόσο, είχε πάρει εξιτήριο εφόσον είχε ξεπεράσει ένα στάδιο υψηλού κινδύνου και του είχε χορηγηθεί συγκεκριμένη θεραπεία. Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί την εξέλιξη.
Τη στιγμή δηλαδή που η κρίση θα «χτυπούσε» ξανά, κάτι που συνέβη την περασμένη Κυριακή, όταν ο ασθενής άρχισε να φαντάζεται ότι τα ερπετά του είχαν... κυριεύσει τον εγκέφαλο...
Δεν κινδυνεύει η ζωή του
Παρά το κακό που προξένησε στον εαυτό του, ο 44χρονος ασθενής δεν αντιμετωπίζει κίνδυνο για τη ζωή του. Αφού πραγματοποιήθηκε η χειρουργική επέμβαση και ολοκληρώθηκε η υπόλοιπη διαδικασία της παροχής όλων των απαραίτητων ιατρικών υπηρεσιών, εισήχθη στην ψυχιατρική κλινική όπου, εξακολουθεί να νοσηλεύεται.
Ωστόσο το περιστατικό έχει θορυβήσει πολλούς στο νοσοκομείο, αφού αδυνατούν να πιστέψουν πώς ήταν δυνατόν ο εν λόγω ασθενής να αντέξει τόσο αφόρητους πόνους...
Keywords
Τυχαία Θέματα