Ν.ΚΑΡΡΑ: Παντρεύεται το ερχόμενο Σάββατο!

23:43 28/9/2012 - Πηγή: 24wro

Όλα είναι έτοιμα για το γάμο της Νικολέττας Καρρά...
Η όμορφη ηθοποιός παντρεύεται το ερχόμενο Σάββατο 6 Οκτωβρίου τον αγαπημένο της Κύπριο δικηγόρο και επιχειρηματία, Φώτο Πιττάτζη.

«Έχω φροντίσει φυσικά για όλα όσα μπορούσα, ώστε να πάνε όλα καλά. Αλλά, αγωνία δεν έχω καθόλου. Χαρά έχω μόνο και ειδικά τώρα που έχουν οργανωθεί τα περισσότερα από αυτά που εκκρεμούσαν, μόνο χαλαρώνω, περιμένοντας εκείνη την ώρα», δήλωσε η ηθοποιός που μετράει πλέον μέρες για το μεγάλο γεγονός.

Το νυφικό είναι πακεταρισμένο και έτοιμο να ταξιδέψει για Κύπρο,
όπου θα γίνει και το μυστήριο. Το ζευγάρι θα παντρευτεί στο Κάβο Γκρέκο και μετά θα γιορτάσει το γάμο του στην Αγία Νάπα.

«Το νυφικό θα είναι απλό αλλά ταυτόχρονα πρωτότυπο. Εξάλλου, δεν μου αρέσουν οι υπερβολές γενικά σε τίποτα, σε οτιδήποτε αφορά στη ζωή μου ενώ, από την άλλη, είναι και στη φύση μου να επιλέγω πάντα κάτι διαφορετικό από το αναμενόμενο», δήλωσε.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε στο νησί της Αφροδίτης τρία χρόνια πριν, όταν η Νικολέττα πήγε στην Κύπρο για επαγγελματικούς λόγους. Από τότε οι δυο τους είναι συνέχεια μαζί, ενώ η ηθοποιός αποχαιρέτισε την Αθήνα και πλέον ζει μόνιμα στο πλευρό του καλού της στην Κύπρο.

madata.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα