Νέο ρεπορτάζ από την VIP πτέρυγα του Κορυδαλλού

14:18 27/1/2013 - Πηγή: 24wro
Με τι ασχολούνται τις τελευταίες ημέρες οι επώνυμοι τρόφιμοι των φυλακών...
Το «κοσμικό» ρεπορτάζ από τη ζωή των VIP της ΣΤ’ πτέρυγας του Κορυδαλλού αναφέρει ότι αυτές τις ημέρες επικρατεί ηρεμία και αναμένουν νέες αφίξεις, με βάση πληροφορίες που έχουν από δικηγόρους τους. Και μάλιστα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Την ίδια στιγμή , ο Άκης Τσοχατζόπουλος δεν μένει πλέον μόνος
του στο κελί. Το μοιράζεται με άλλους 2 συγκρατούμενους του, τον δικηγόρο Δεσποτόπουλο που κατηγορείται για ομόλογα ασφαλιστικών ταμείων και τον κατηγορούμενο για λαθρεμπόριο υγρών καυσίμων, κ. Μακρή. Και οι 3 κρατούμενοι κοιμούνται σε τριώροφο κρεβάτι. Τιμής ένεκεν στον πρώην υπουργό παραχωρήθηκε η κάτω θέση…

Οι καθημερινές παρέες του Άκη Τσοχατζόπουλου είναι – εκτός Δεσποτόπουλου και Μακρή, με τον Μάκη Ψωμιάδη, Λάκη Γαβαλά, τον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη και τον Κώστα Γιαννίκο. Η ψυχή της παρέας είναι (ποιος άλλος;) ο μέχρι πρότινος γκουρού τψν εγχώριων ενδυματολογικών προσεγγίσεων, ο οποίος κάνει συνεχείς πλάκες. Εσχάτως μάλιστα, τα έχει βάλει με τον Άκηγ, επειδή όπως του λέει συχνά-πυκνά, δεν ξέρει να ντυθεί. Ο πρώην υπουργός φοράει τις περισσότερες μέρες μια φόρμα και δύο φορές την εβδομάδα ντύνεται με ένα γκρι κοστούμι, αυτό με το οποίο εμφανιζόταν και στη Βουλή. Κάθε φορά που το βλέπει ο Γαβαλάς του φωνάζει «Υπουργέ μου, πάρε και ένα κοστούμι της προκοπής. Αυτό είναι προπολεμικό».

Με τον Σμπώκο λένε μόνο μια καλημέρα και με τους υπολοίπους συζητάνε για όσα βλέπουνε στην τηλεόραση, για το ποδόσφαιρο και την εξέλιξη των υποθέσεων τους. Ο Γιαννίκος κάθεται σε μια καρέκλα συνεχώς και βρίσκει κάποιον να συζητάει. Ο Σμπώκος είναι απομονωμένος και τις τελευταίες μέρες παρουσιάζεται έντονα προβληματισμένος.

Ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης δεν μπορεί να αυτοπεξυπηρετηθεί. Κάθεται σε μια πλαστική καρέκλα και για τις ανάγκες του τον βοηθάει ο Γαβαλάς. Έχει αφήσει γένια, ενώ εκφράζει παράπονα ότι ενώ επιστρέφει 160 εκατ. στο Δημόσιο, δεν τα δέχονται με εντολή των οικονομικών εισαγγελέων.

Ο Ζήγρας γυροφέρνει στο προαύλιο, δεν πολυμιλάει και είναι απογοητευμένος γιατί ενώ περίμενε την αποφυλάκισή του, δεν έχει ακούσει κάποιο χαρμόσυνο νέο.

parapolitika.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα