Νέο κόμμα ετοιμάζει και ο Τατούλης ;

22:22 25/5/2012 - Πηγή: 24wro
Τι σκέφτεται ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου...
Μάλλον ζούμε στην εποχή της απόλυτης ευτέλειας του πολιτικού συστήματος, που ο κάθε ένας θέλει να εκμεταλλευτεί τον πόνο και την ανέχεια του ελληνικού λαού, ενίοτε και την οργή του και να την μετατρέψει σε όχημα για τα προσωπικά του οφίτσια και μεγαλεία.

Σύμφωνα με πληροοφορίες ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, ονειρεύεται και...κόμμα!
Ένας άνθρωπος που τον εμπιστεύτηκε ο Κώστας Καραμανλής, τον έκανε υπουργό και στην συνέχεια απειλούσε, με την δύναμη που του έδινε η βουλευτική του έδρα, ενώ ήταν ο πρώτος
που αποδόμησε (πετυχημένα) εκείνη την εποχή την τότε κυβέρνηση Καραμανλή, φέρνοντας μια ώρα αρχύτερα στην εξουσία τον Γιώργο Παπανδρέου.
Ένας άνθρωπος που σήκωσε πρώτος το γάντι απέναντι στον ευεργέτη του Κώστα Καραμανλή, πριονίζοντας τον άνθρωπο, που όπως αποδείχτηκε μίλησε με αλήθειες και πατριωτισμό στους Έλληνες.
Στην συνέχεια με την στήριξη του "λεφτά υπάρχουν" και σε συνδυασμό με τις λανθασμένες επιλογές της Συγγρού, ανέβηκε στην θέση του Περιφερειάρχη. Τώρα φαίνεται πως έχει "ψηλώσει" και άλλο και ονειρεύεται να γίνει και πρόεδρος.
Οι αναφορές του το τελευταίο διάστημα στην κεντρική πολιτική σκηνή και τα λογοπαίγνια μια μια "νέα Ελλάδα" , έχουν φουντώσει τις φήμες οτι ετοιμάζει κάτι νέο...
Προφανώς το γεγονός οτι έχει περάσει από όλα τα πολιτικά κόμματα, τον κάνει να πιστεύει πως μπορεί να έχει απήχηση στον κόσμο, ο οποίος όμως για κακή του τύχη έχει μάθει να εκτιμάει το συνεπές από το ευκαιριακό...
Εξάλλου οι εποχές που οι ψηφοφόροι ακολουθούσαν σαν πρόβατα έχει περάσει ανεπιστρεπτί και αυτό είναι που δεν έχουν καταλάβει πολιτικοί με νοοτροπία περασμένων δεκαετιών..

parapolitika.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα