Νέα πρόταση Τροχανά για την σωτηρία της ΑΕΚ

17:03 17/3/2012 - Πηγή: 24wro

Νέα πρόταση για να βρεθούν τα τρία εκατομμύρια ευρώ έκανε ο...
Μιχάλης Τροχανάς μέσω επιστολής του στον Δημήτρη Χατζηχρήστο.
Συγκεκριμένα, ο πρώην πρόεδρος της Ένωσης, έχει στο μυαλό του ένα νέο πλάνο στο οποίο 1000 άτομα θα δώσουν από 3000 ευρώ για να βρεθεί το συγκεκριμένο ποσό.

«ΠΡΟΣ: τον Ιδρυτή της «Original 21» Δημήτρη Χατζηχρήστο
ΘΕΜΑ: Το μετέωρο βήμα της ΑΕΚ μας
Φίλε Αρχηγέ,
Δεν υπάρχει
χρόνος για λόγια, για κόλπα ούτε για κριτική και καταμερισμό ευθυνών. Άλλωστε, οι ευθύνες έχουν καταμεριστεί κατά πάγια αρχή. Φταίνε οι αρχηγοί μόνον. Φταίμε Εσύ, εγώ και όλοι όσοι υπήρξαν αρχηγοί στην ΠΑΕ από το 1979. Εννοώ μόνον τους αρχηγούς που πήραν ευθύνες, έκαναν πράξεις και αναζήτησαν ΟΡΑΜΑ στην ΑΕΚ. Δεν εννοώ τους αυτοδιόριστους και ανεύθυνους φιγουρατζίδες, ούτε εκείνους που διορίστηκαν από αφεντικά.
Τρία «χρονικά σημεία κρίσης» αναμένουν την ΠΑΕ. Τα 30 εκ. ευρώ στις 31 Μαρτίου 2012, τα 2 εκ. ευρώ στο μεσοδιάστημα Απρίλιος-Ιούνιος. Αλλά μόνον η ανάβαση της ΑΕΚ στο Γολγοθά απλά τελειώνει τον Ιούνιο. Αμέσως αρχίζει το δράμα. Σημαίνει τη σταύρωση και ανάσταση της ΠΑΕ μετά ένα έτος ή ... θα δούμε τότε αν υπάρχει εναλλακτική λύση.
Σχέδιο Δράσης
Η "Original 21" να πραγματοποιήσει συμβολική κατάληψη των γραφείων της ΠΑΕ για λίγες ώρες την ερχόμενη Τετάρτη. Θα αναγγείλεις συνέντευξη Τύπου για την Τετάρτη με τρεις Ενωσίτες στο panel. Θα είμαι εγώ και θα κάνω την πρόσκληση για την εντός τριών ημερών συγκέντρωση 3 εκ. ευρώ. Εσύ που θα εγγυηθείς την επιβολή απόλυτης τάξης σε ολόκληρη την ΑΕΚ, μέχρι τον Ιούνιο του 2012. Και ο Ενωσίτης, πρώην Αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου Διονύσης Γιαννακόπουλος (που είναι πιο φανατικός και από τους δύο μας) και θα εγγυηθεί τον απόλυτο έλεγχο διαχείρισης των 3 εκ. ευρώ που θα ζητήσει η ΑΕΚ.
Η ώρα να είναι κατάλληλη για απευθείας συνδέσεις της συνέντευξης με τους ραδιοφωνικούς σταθμούς.
Να έχουν ενημερωθεί από σήμερα και προοδευτικά όλοι οι Ενωσίτες.
Στην ΑΕΚ υπάρχουν τουλάχιστον 10.000 Ενωσίτες, ο καθένας των οποίων μπορεί να διαθέσει 20.000 ευρώ αμέσως και ανωδύνως για την ΑΕΚ. Θα ζητήσω να ανταποκριθούν στο κάλεσμά μας μόνον 1.000 Ενωσίτες της τσέπης και της καρδιάς αυτού του target group των 10.000 και να διαθέσουν εντός τριών ημερών μόνον 3.000 ευρώ ο καθένας. Ανάμεσα σε αυτούς που θα κληθούν να ανταποκριθούν -και θα τους έχουμε προσκαλέσει- πρέπει να είναι όλοι οι μέτοχοι της ΠΑΕ από το 2004, ο επιτήδειος Χάρης Οικονομόπουλος και καλό θα είναι να βάλει η ΑΕΚ και ... ένα τίγρη στη μηχανή της.
Διάβασα στο ΑΕΚ365 ότι ένας άνεργος Ενωσίτης είχε μόλις εισπράξει το επίδομα ανεργίας (300 ευρώ) και ρωτούσε σε ποια Τράπεζα έπρεπε να πάει να καταθέσει ... 100 ευρώ για την ΑΕΚ του. Θέλω να το μάθουν όλοι οι Ενωσίτες. Και αυτό που θέλω να κατανοήσουν είναι ότι για εκείνον τον Ενωσίτη (που θα του έπλενα τα πόδια και θα του φιλούσα το χέρι) τα 100 ευρώ σημαίνουν ... το 1/3 της περιουσίας του! Κατ' αναλογία, εγώ έπρεπε να βάλω 1.000 ευρώ, ένας άλλος Ενωσίτης ... 300 εκ. ευρ
Keywords
Τυχαία Θέματα