ΝΔ: Καμία έκπληξη η υποψηφιότητα Βενιζέλου

09:12 1/2/2012 - Πηγή: 24wro
Ως το μεγάλο φαβορί για την ηγεσία στο ΠΑΣΟΚ θεωρούν στην ΝΔ τον Ευ. Βενιζέλο...
μετά και την συμμαχία με τον Α. Λοβέρδο. Επισήμως δεν υπάρχει κανένα σχόλιο και ούτε πρόκειται να υπάρξει μέχρι την εκλογή του νέου Προέδρου.

«Είναι ένα εσωκομματικό θέμα με το οποίο εμείς δεν πρόκειται να ασχοληθούμε. Άλλωστε είναι νωρίς ακόμα, κανείς δεν γνωρίζει τι θα πράξει ο Γ. Παπανδρέου» τόνισε στο Real.gr
ένας εκ των στενών συνεργατών του Αντώνη Σαμαρά.

Μπορεί στην ΝΔ να απαντούν ότι αντίπαλος τους στις εκλογές «είναι τα προβλήματα των πολιτών και η έξοδος της χώρας από την κρίση» όταν όμως τίθεται το ερώτημα ποιο από τα κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ προτιμούν να έχουν απέναντι στις κάλπες, δεν κρύβουν πως θα ήθελαν τον Ευ. Βενιζέλο παρά τον Α. Λοβέρδο.

Συνεργάτες του Προέδρου της ΝΔ εκτιμούν ότι ο υπουργός υγείας έχει περισσότερα ερείσματα στον χώρο της κεντροδεξιάς σε αντίθεση με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό οικονομικών.

Το γεγονός αυτό επιβεβαιώνεται και από τις τελευταίες δημοσκοπήσεις. Ο Ευάγγελος Βενιζέλος είχε ξεκάθαρο προβάδισμα απέναντι στον Ανδρέα Λοβέρδο όσον αφορά τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ. Όταν το ερώτημα όμως απευθύνονταν στους ψηφοφόρους όλων των κομμάτων τότε υπήρχε ανατροπή και ο υπουργός υγείας έπαιρνε κεφάλι στις μετρήσεις

Στην Συγγρού ήδη καταστρώνουν τα σχέδια τους για την αντιμετώπιση του Ευάγγελου Βενιζέλου. Εκτιμούν πως η εικόνα του έχει πληγεί σημαντικά ακόμα και στην βάση του ΠΑΣΟΚ λόγω της θέσης του στο υπουργείο οικονομικών και των σκληρών μέτρων που πήρε η κυβέρνηση Παπανδρέου στην οποία ήταν και αντιπρόεδρος. Επίσης υποστηρίζουν πως δεν έχει τόσο μεγάλη απήχηση στον λεγόμενο μεσαίο χώρο.

Συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά σημείωναν στο Real.gr πως δεν τους προκάλεσε καμία έκπληξη η εξέλιξη αυτή στο ΠΑΣΟΚ «ήταν μια αναμενόμενη κίνηση» έλεγαν χαρακτηριστικά.
Keywords
Τυχαία Θέματα