ΝΔ ΓΙΑ ΣΥΡΙΖΑ: ΕΙΣΤΕ ΦΙΛΟΤΟΥΡΚΟΙ!

20:18 20/7/2012 - Πηγή: 24wro
Την άμεση αντίδραση της ΝΔ προκάλεσαν τα σχόλια ...
τριών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ τα οποία σε κείμενο τους, ούτε λίγο ούτε πολύ κατηγορούν την Ελλάδα για τα όσα έγιναν στην Κύπρο και μιλάνε για καταπίεση των τουρκοκυπρίων από την πλευρά των εύπορων ελληνοκυπρίων...Πρόκεται για τον Γιάννη Μηλιό και τις απόψεις συνυπογράφουν τα επίσης μέλη του ΣΥΡΙΖΑ,
Σίσσυ Βωβού και Νάσος Θεοδωρίδης.
Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
«Θλίψη και οργή προκαλούν σε όλους τους Έλληνες, βεβηλώνοντας τη μνήμη των Ηρώων του Κυπριακού Ελληνισμού, οι απαράδεκτες θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ, που δημοσιεύονται στην προσωπική διαδικτυακή σελίδα του προβεβλημένου στελέχους του, Γιάννη Μηλιού και συνυπογράφουν τα επίσης μέλη του, Σίσσυ Βωβού και Νάσος Θεοδωρίδης, ανήμερα της Μαύρης Επετείου της εισβολής του Αττίλα.
Σύμφωνα με τις απόψεις τους, για τα δεινά του Κυπριακού Ελληνισμού, ευθύνονται ο «ελληνικός εθνικισμός» και η «ελληνική επεκτατική πολιτική». Κατηγορούν, μάλιστα, τους Ελληνοκυπρίους ότι καταπιέζουν τους Τουρκοκυπρίους!!!
38 χρόνια μετά την εισβολή του Αττίλα στη Μεγαλόνησο, αναρωτιόμαστε αν το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης ταυτίζεται πλήρως με τα όσα ακραία και επικίνδυνα υποστηρίζουν τα στελέχη του.
Σε αυτό κ. Τσίπρα επιτέλους θα απαντήσετε;».

apospasma.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα