Μ.ΤΖΑΚΣΟΝ: Έδινε μάχη για να σταματήσει τα ναρκωτικά

10:21 13/4/2013 - Πηγή: 24wro

Νέες αποκαλύψεις για τον αγώνα που έδινε ο Μάικλ Τζάκσον...

(Michael Jackson) να επαναφέρει τη ζωή του σε φυσιολογικούς ρυθμούς και να σταματήσει τη χρήση των ναρκωτικών, είδαν το φως της δημοσιότητας.

Όπως έγινε γνωστό ο βασιλιάς της ποπ έπαιρνε συγκεκριμένο φάρμακο για να μπορέσει να σταματήσει τα ναρκωτικά.

Με την
εξέταση της υπόθεσης στα δικαστήρια, τα επίσημα έγγραφα δείχνουν πως το σώμα του βασιλιά της ποπ, έφερε την ουσία ναλοξόνη, με πιθανότερο στόχο να προσπαθήσει να κόψει τα ναρκωτικά.

Το Narcan είναι γνωστό στους χρήστες ναρκωτικών, καθότι η δουλειά του είναι να μπλοκάρει τους αισθητήρες του εγκεφάλου που προσφέρουν ευχαρίστηση, με αποτέλεσμα η χρήση ναρκωτικών να είναι άνευ σημασίας. Τα στοιχεία αυτά ήρθαν στο φως μαζί με την δήλωση του αναισθησιολόγου Ντέιβιντ Φουρνιέρ, ενός από τους παλιούς γιατρούς που είχε ο Τζάκσον.

Ο ίδιος πιστεύει πως ο τραγουδιστής έκρυψε από τον ίδιο το γεγονός ότι χρησιμοποιούσε το συγκεκριμένο φάρμακο , την ίδια στιγμή που ο βασιλιάς της ποπ βρισκόταν μάλιστα στα πρόθυρα εγχείρησης.

Ο γιατρός αναμένεται να είναι μάρτυρας-κλειδί για την αγωγή που έχει κάνει η οικογένεια Τζάκσον στην AEG, κατηγορώντας τη για αμέλεια και υπεύθυνη για την πρόσληψη του γιατρού Ντέιβιντ Μάρεϊ, που σήμερα κατηγορείται ότι οδήγησε στο θάνατο τον βασιλιά της ποπ.
radar.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα