Μ.ΣΠΙΑΡΣ: Θα τον λατρεύω πάντα

16:38 12/1/2013 - Πηγή: 24wro
Με μία λιτή ανακοίνωση η popstar ανακοίνωσε κι επισήμως τον χωρισμό της...
από τον αρραβωνιαστικό και μάνατζέρ της Jason Trawick. Σύμφωνα με πηγές της Mail Online το ζευγάρι είχε απομακρυνθεί και μάλιστα κοιμόταν σε χωριστές κρεβατοκάμαρες καθώς η ερωτική σχέση τους σιγά σιγά μετατράπηκε σε φιλική, ενώ έσβησε η φλόγα ανάμεσά τους. Η Britney Spears
ήταν αρραβωνιασμένη έναν χρόνο με τον Jason Trawick, από τον Δεκέμβριο του 2011, ενώ η σχέση τους είχε ξεκινήσει από τον Μάιο του 2010.

Στην ανακοίνωσή της η Britney γράφει: «Ο Jason κι εγώ αποφασίσαμε να ακυρώσουμε τον αρραβώνα. Θα τον λατρεύω πάντα και θα παραμείνουμε πολύ καλοί φίλοι». Ο Jason πρόσθεσε: «Καθώς αυτό το κεφάλαιο κλείνει, ένα καινούργιο ανοίγει για εμάς. Αγαπώ και εκτιμώ την ίδια και τους γιους της και όλοι θα είμαστε πάντα κοντά». Ο εκπρόσωπος της Britntey, Jeff Raymond, δήλωσε στη Mail Online: ‘Η Britney Spears και ο Jason Trawick έχουν από κοινού συμφωνήσει να τελειώσουν τον μονοετή αρραβώνα τους. Ως δύο ώριμοι ενήλικες, έλαβαν τη δύσκολη απόφαση να επιλέξουν διαφορετικούς δρόμους αν και θα παραμείνουν φίλοι».

Επίσης, η popstar απέλυσε τον Jason από μάνατζέρ της και προσέλαβε άλλον ώστε να μην έχει πλέον επαγγελματικές επαφές με τον τέως σύντροφό της. Ο ίδιος ο Jason παραιτήθηκε από συνδιαχειριστής της περιουσίας της και τώρα μόνος διαχειριστής είναι ο πατέρας της Jamie Spears. Επιπλέον, μετακόμισε από το σπίτι όπου έμεναν μαζί, ενώ η είδηση του χωρισμού ήλθε την ημέρα που η Britney επιβεβαίωσε και την παραίτησή της από την κριτική επιτροπή του X Factor, καθώς έμαθε ότι ο Simon Cowell ετοιμαζόταν να την απολύσει.

real.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα