Μωρό "προσγειώθηκε" στην αγκαλιά τουρίστα και σώθηκε!

02:55 23/4/2011 - Πηγή: 24wro


Απίστευτη ήταν η πτώση ενός βρέφους, που ξεγλίστρησε από τη μισάνοιχτη πόρτα στο...



 μπαλκόνι ξενοδοχείου και βρέθηκε στο κενό πέφτοντας από τον τέταρτο όροφο.

Για καλή του τύχη, ακριβώς από κάτω περνούσε εκείνη τη στιγμή μία Βρετανίδα τουρίστρια. Έπιασε στον αέρα το κοριτσάκι, πριν χτυπήσει στο έδαφος.

Το περιστατικό σημειώθηκε σε ένα ξενοδοχείο της Φλόριντα. Η μόλις 16 μηνών Jah-Nea Myles βρισκόταν με τη μητέρα της στο ξενοδοχείο για διακοπές.

Η μητέρα, 20 ετών, λέει: «Ευχαριστώ το Θεό που έσωσε τη ζωή του παιδιού μου. Ευχαριστώ
και αυτή τη γυναίκα, γιατί ήταν ένας άγγελος σταλμένος από τον ουρανό».

Η μικρή Jah-Nea ξέφυγε από την προσοχή της μητέρας της το βράδυ της Τετάρτης, όταν αυτή βρισκόταν στο μπάνιο και βγήκε από το μικρό κενό που άφηνε η μισάνοιχτη πόρτα στο μπαλκόνι.

Στη συνέχεια γλίστρησε περνώντας μέσα από τα κάγκελα και έπεσε στο κενό. Χτύπησε στα κάγκελα του τρίτου ορόφου, με αποτέλεσμα να ανακοπεί η ταχύτητα με την οποία κατευθυνόταν προς το έδαφος.

Η 44χρονη Βρετανίδα έκανε εκείνη την ώρα βόλτα στην πισίνα του ξενοδοχείου. Κοιτώντας επάνω, είδε ένα παιδί να κρέμεται στα κάγκελα του τετάρτου ορόφου.

Έτρεξε ακριβώς από κάτω του, άνοιξε τα χέρια της και έπιασε το κοριτσάκι. Από την ορμή που είχε, της έπεσε στο έδαφος, όμως σήκωσε τη μικρή αμέσως και την κράτησε στην αγκαλιά της μέχρι να φτάσουν οι πρώτες βοήθειες.

Η μητέρα στο μεταξύ είχε βγει στο μπαλκόνι ουρλιάζοντας, όταν συνειδητοποίησε τι είχε συμβεί.

Το κοριτσάκι, πάντως, ήταν σώο και αβλαβές και το μόνο που έπαθε από την πτώση ήταν κάποιες μελανιές.

http://apolitistosteki.blogspot.com
Keywords
Τυχαία Θέματα