Μόνο τυχαία δεν ήταν η επίσκεψη Σαμαρά στο Πεντάγωνο

18:26 20/12/2011 - Πηγή: 24wro
Συμβολικού... χαρακτήρα» επίσκεψη πραγματοποίησε ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς, στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Κατά τη διάρκεια της εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι ο ευαίσθητος αυτός τομέας ευθύνης λειτουργεί σωστά, με επαγρύπνηση, στρατηγική ενόραση και δημοκρατική ευαισθησία.
Ο κ. Σαμαράς ενημερώθηκε από την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας για θέματα αρμοδιότητας της, καθώς και για ειδικότερα θέματα, όπως τη δομή και
λειτουργία των Ενόπλων Δυνάμεων, τη συμμετοχή τους σε διεθνείς αποστολές, την αμυντική βιομηχανία και τη λειτουργία των μετοχικών ταμείων, ενώ επισκέφθηκε το Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων.
Στη «Συγγρού» ποντάρουν πολλά στο κομμάτι των θεμάτων που άπτονται της εθνικής κυριαρχίας και της εξωτερικής πολιτικής, σε μια εποχή που μάλλον αυτά τα θέματα δείχνουν να έχουν μείνει στο περιθώριο… Παράλληλα, δεν είναι και λίγα τα στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης που γίνονται δέκτες πεσμένου ηθικού από τους στρατιωτικούς, γεγονός που είναι ιδιαίτερα ανησυχητικό για την πορεία της χώρας.

prionokordela,gr
Keywords
Τυχαία Θέματα