Μήπως τα έχει με τη μαμά του;

19:30 10/5/2011 - Πηγή: 24wro
Απλές απορίες μίας καθημερινής κοπέλας...

Από τότε που γνωρίσατε το καινούριο σας αγόρι όλα δείχνουν να έχουν αλλάξει στη ζωή σας.Οι πρωινές λιγούρες που σας έκαναν να γκρινιάζετε σαν πεινασμένη έγκυος, έδωσαν τη θέση τους σε ρομαντικές πεταλούδες, οι φαρδιές αθλητικές φόρμες που με τόση μανία φορούσατε θυμίζοντας μπασκετμπολίστα του ΠΑΟ σε προπόνηση, έγιναν μικροσκοπικά floral φορέματα και το βαρετό λευκό σας δωμάτιο ήρθε η ώρα να βαφτεί φιστικί. Καινούριο αγόρι, αλλαγή
διάθεσης, χαμόγελα δίχως λόγο και ανοιξιάτικος ενθουσιασμός που σας έχουν συνεπάρει.
Εσείς μπορεί να νομίζετε πως αυτή η ροζ τσιχλόφουσκα όπου κατοικείτε τον τελευταίο καιρό θα σας περιβάλλει για πάντα, ίσως όμως η μαμά του να έχει διαφορετική γνώμη. Εάν σας έχει συμβεί κάτι από τα παρακάτω καλύτερα να κρατάτε μικρό καλάθι και να φοράτε κράνος, γιατί μπορεί η φούσκα να σκάσει και να βρεθείτε φαρδιά πλατιά στα πατώματα.
Διαβάστε προσεκτικά.

• Σας παίρνει τηλέφωνο μέσα στον ενθουσιασμό να σας αναγγείλει κάτι πολύ ευχάριστο. Μην κανονίσετε κάτι για τα γενέθλιά σας την επόμενη εβδομάδα, τα έχει φροντίσει όλα εκείνος. Οι φίλες σας μπορούν να περιμένουν και τα παιδιά από τη δουλειά σας βλέπουν κάθε μέρα στο γραφείο. Αυτό το σαββατοκύριακο θα το περάσετε οι δυο σας, ξέγνοιαστα και μακριά από όλους. Το μόνο που θα χρειαστεί να πάρετε μαζί είναι το μικροσκοπικό σας μαγιό σας και την καλή σας διάθεση. Όταν έρχεται να σας πάρει, συνειδητοποιείτε πως εκείνος πήρε και κάτι επιπλέον και δεν εννοούμε τη γενέθλια τούρτα. Μόλις εγκλωβιστήκατε σε ένα birthday party για τρεις.

• Γυρνάτε ξημερώματα από το opening του αγαπημένου σας παραλιακού club και η λίμπιντό σας έχει εκτοξευθεί στο ταβάνι. Όλο το βράδυ χορεύατε σαν τον Τρύφωνα στο «Dancing with the stars» προκαλώντας τις αισθήσεις του και τώρα ήρθε η ώρα να σας πληρώσει με το ίδιο νόμισμα. Ξεκλειδώνετε την εξώπορτα τρεκλίζοντας, μπουρδουκλώνεστε στο διάδρομο που οδηγεί στο δωμάτιό του, ενώ παράλληλα αποχωρίζεστε με ταχυδακτυλουργική ταχύτητα ένα ένα τα λιγοστά σας ρούχα. Όταν ακούσετε μέσα στο σκοτάδι, «γύρισες αγάπη μου; Ανησύχησα», ξέρετε πως υπάρχει μία Jeanne D' Arc σε αυτό το σπίτι που ευχαρίστως θα ρίχνατε στη φωτιά.

• Φύγατε πιο νωρίς από το γραφείο και εκτυπώσατε όλες τις συνταγές του Jamie Oliver για να νιώθετε μία σιγουριά. Απόψε θέλετε να του κάνετε έκπληξη και θα επιδοθείτε σε κάτι που δεν τον έχετε συνηθίσει. Εσείς και η μαγειρική μπορεί να έχετε χωρίσει τα τσανάκια σας εδώ και καιρό, αλλά και το delivery από τα «Άγραφα» δεν είναι και η πιο γκουρμέ επιλογή. Ξεδιπλώνετε τα τεφτέρια σας και ξεκινάτε το βράσιμο, ψήσιμο, τσιγάρισμα σα να μην υπάρχει αύριο. Όταν θα έρθει η ώρα της δοκιμής, εκείνος στο ρόλο του Σκαρμούτσου, δυστυχώς χωρίς τα τατουάζ, θα σας αναγγείλει τα κακά μαντάτα. Η μαμά του βάζει λίγο περισσότερο αλάτι δίνοντας μία νοστιμιά, χρησιμοποιεί μυρωδικά που εσείς δε βάλατε σε κανένα από τα εφτά πιάτα και όταν φτιάχνει τυρόπιτα ανοίγει φύλλο, δεν παίρνει
Keywords
Τυχαία Θέματα