Μ.ΗΛΙΑΚΗ: Μόνο με μικρότερους άνδρες έχω κάνει σχέση!

13:51 12/1/2013 - Πηγή: 24wro
Αποκαλυπτική ήταν η Μαρία Ηλιάκη στη
συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή...
"Πρωινό μου" μιλώντας για την προσωπική της ζωή αλλά και το χαμό της μητέρας της.

Η παρουσιάστρια μίλησε και για τη δύσκολη περίοδο που πέρασε όταν πέθανε η μητέρα της. "Αυτό που με έχει στιγματίσει από όλη αυτή την ιστορία είναι ότι επειδή πέρασα πολύ καιρό στα νοσοκομεία και γνωρίστηκα με πολύ κόσμο, έβλεπα ανθρώπους, 60, 70 χρονών να είναι μόνοι τους. Πήγαιναν τα παιδιά τους τους έβλεπαν μια στο τόσο και μετά τους πήγαιναν μια γυναίκα και αυτό ήταν. Είναι λάθος όλο αυτό. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ανακούφιση
από το να έχεις φροντίσει τον γονιό σου λίγο πριν φύγει. Είναι μεγάλες οι τύψεις μετά", είπε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά τα προσωπικά της, αποκάλυψε πως είναι ένα χρόνο μόνη της ενώ έχει να κάνει σεξ περίπου 4 μήνες. "Είμαι μόνη μου και είμαι καλά. Είμαι περίπου ένα χρόνο μόνη", ανέφερε.

Η ίδια προσέθεσε ότι συνήθως κάνει σχέση με μικρότερους άνδρες ενώ τη φλερτάρουν ακόμα και... 23χρονοι! "Μόνο με μικρότερους άνδρες έχω κάνει σχέση. Δεν έχω υπάρξει με μεγαλύτερο. Κάτι εμπνέω στους μικρότερους, δεν ξέρω. Πάντα η διαφορά ηλικίας που είχα με τους συντρόφους μου ήταν περίπου τρία με τέσσερα χρόνια. Εμένα μου αρέσει το πιο σοβαρό, αλλά μάλλον εγώ δεν αρέσω στο πιο σοβαρό. Με έχουν φλερτάρει ακόμα και 23χρονοι, κι εγώ φυσικά γελάω", εξήγησε.

Παράλληλα, δήλωσε ανακουφισμένη που έφυγε το 2012. "Είμαι πολύ καλά. Έφυγε το 2012 και έφυγε από πάνω μου ένα βάρος. Από τη νέα χρονιά περιμένω να μου έρθουν μόνο καλά πράγματα", κατέληξε.

pistepseto.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα