Μία Μις Ελλάς που έφαγε χυλόπιτα!

00:16 4/6/2012 - Πηγή: 24wro

Το κανάλι θέλει να συνεχιστεί η εκπομπή ...αλλά εγώ ακόμα δεν έχω αποφασίσει τι θα κάνω». «Ξέρω το concept των σατιρικών εκπομπών, και εγώ η ίδια γελάω, όταν βλέπω να με σχολιάζουν».

Η Μις Ελλάς 2007 Κατερίνα Ευαγγελινού κάνει ακόμα πιο ωραία τα πρωινά μας με την παρουσία της στην εκπομπή «Όμορφη μέρα». Η ξανθιά καλλονή μιλάει στην «Espresso της Κυριακής» για τις κριτικές που δέχεται η εκπομπή της, τον ιδανικό σύντροφο αλλά και τις... χυλόπιτες.

- Σε τι φάση σε πετυχαίνουμε αυτήν την περίοδο;

«Είμαι σε μια πάρα πολύ καλή φάση. Κάνω κάτι το οποίο είναι πολύ δημιουργικό
και αναφέρομαι στην καθημερινή, πρωινή εκπομπή την οποία παρουσιάζω στο BLUE SKY. Είμαι πολύ ευχαριστημένη με το αποτέλεσμα, η εκπομπή πάει πολύ καλά και αυτό το βλέπουμε από την ανταπόκριση του κόσμου. Όσον αφορά την επόμενη σεζόν, το κανάλι θέλει να συνεχιστεί η συγκεκριμένη εκπομπή αλλά εγώ ακόμα δεν έχω αποφασίσει τι θα κάνω».

- Πάντως, έχεις γίνει στόχος των σατιρικών εκπομπών, οι οποίες κριτικάρουν κυρίως τα ελληνικά σου. Σε ενοχλεί αυτό;

«Δεν με ενοχλεί καθόλου. Ξέρουμε το concept των συγκεκριμένων εκπομπών, και εγώ η ίδια γελάω, όταν βλέπω να με σχολιάζουν. Εγώ τις πιο πολλές φορές αστειεύομαι με σκοπό να κάνω τον τηλεθεατή να γελάσει, γιατί είμαι ένας άνθρωπος με αίσθηση του χιούμορ και δεν έχω κανένα πρόβλημα».

- Συνεχίζεις να ασχολείσαι με το modeling; «Συνεχίζω, αν και οι δουλειές έχουν μειωθεί πάρα πολύ. Η καθημερινότητά μου είναι τόσο γεμάτη, περνάω πολύ χρόνο στο κανάλι για την προετοιμασία της εκπομπής και δίνω βάση πρώτα στην εκπομπή. Οι δουλειές του modeling έρχονται σε δεύτερη μοίρα».

- Είσαι ερωτευμένη; «Σε γενικές γραμμές, είμαι καλά, αλλά δεν θα ήθελα να μπω σε λεπτομέρειες».

- Έχεις φάει ποτέ χυλόπιτα; «Ε, βέβαια, τι είμαι εγώ να μην έχω φάει; Κάποια στιγμή συνέβη και αυτό. Τώρα το θυμάμαι και γελάω βεβαίως, αλλά τότε στενοχωρήθηκα πολύ και το θυμάμαι ότι το είχα πάρει κατάκαρδα».

- Θέλεις να κάνεις οικογένεια; «Είναι κάτι το οποίο έχω στο μυαλό μου και τον τελευταίο καιρό το σκέφτομαι πιο έντονα, αλλά θα ήθελα να γίνει σε λίγα χρόνια, γιατί αυτόν τον καιρό έχουν προτεραιότητα κάποια άλλα πράγματα που αφορούν κυρίως τη δουλειά μου».

- Ο ιδανικός σύντροφος για σένα πώς πρέπει να είναι;

«Νομίζω ότι αυτό δεν μπορείς να το καθορίσεις και ούτε υπάρχει στο μυαλό μου ένα συγκεκριμένο μοντέλο. Μου αρέσει ο σύντροφός μου να έχει χιούμορ και γενικότερα αναζητώ κάποια χαρακτηριστικά τα οποία πιστεύω ότι όλες οι γυναίκες λίγο πολύ αναζητούμε: να καταλαβαίνει τη δουλειά που κάνω. Από εκεί και πέρα, δεν μπορώ να καθορίσω τις λεπτομέρειες».
Keywords
Τυχαία Θέματα