Μετανιωμένος ο φονιάς του διπλού φονικού στο Αγρίνιο

09:43 15/11/2012 - Πηγή: 24wro
Στην κακιά ώρα και στο γεγονός ότι θόλωσε μετά τον καυγά που είχε με το άτυχο ζευγάρι...
για την καμινάδα που σήκωσε δίπλα από το σπίτι του αποδίδει το διπλό φονικό μιλώντας στους αστυνομικούς ο 62χρονος δράστης.

Με τον 55χρονο και την 52χρονη γυναίκα είχε, σύμφωνα με το agriniopress.gr, διαρκώς διαφορές και κακές σχέσεις γειτονίας για ασήμαντους λόγους.

"Μια τον πείραζαν οι γλάστρες, μια ο φράχτης, όλα τον ενοχλούσαν" λένε χαρακτηριστικά γείτονες, που έγιναν αυτόπτες μάρτυρες του διπλού φονικού.

Μια ακόμη τελικά φιλονικία ήταν η αφορμή για το διπλό φονικό για το
οποίο τώρα ζητά συγγνώμη. Μια συγγνώμη όμως που δεν βρίσκει ανταπόκριση στους συγγενείς των θυμάτων και ειδικά στη 18χρονη κόρη τους, αριστούχο μαθήτρια που πέρασε με υποτροφία στο Πανεπιστήμιο των Ιωαννίνων και το μακελειό έγινε μπροστά στα μάτια της.

Οι γείτονες περιγράφουν τον δράστη ως έναν μοναχικό και δύστροπο άνθρωπο που "δεν χρώσταγε καλημέρα σε κανέναν" και που διαρκώς δημιουργούσε προβλήματα στην οικογένεια των θυμάτων με τη συμπεριφορά του.

Ο 62χρονος, επέστρεψε από την Αθήνα πριν από μερικά χρόνια, όπου δούλευε ως ελαιοχρωματιστής και ήταν διαζευγμένος, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες έχει και μια κόρη από τον γάμο του.

Η οικογένεια των θυμάτων, περιγράφεται με τα καλυτέρα λόγια, από όλο το χωριό, ως φτωχοί και φιλήσυχοι άνθρωποι που με πολύ μεγάλη προσπάθεια τα έβγαζαν πέρα, ενώ ο 55χρονος είχε αναπηρία και λάμβανε κάποιο επίδομα.

Μοναδικό τους μέλημα ήταν να μεγαλώσουν σωστά τη μοναχοκόρη τους, που ήταν η καλύτερη μαθήτρια στο σχολείο της περιοχής. Δεν πρόλαβαν όμως να την δουν να σπουδάζει, να αποφοιτά και να γίνεται μια νέα επιστήμονας.

Το 18χρονη κορίτσι, φιλοξενείται σε σπίτι συγγενών που της συμπαρίστανται, ώστε να ξεπεράσει το σοκ του διπλού φονικού, που έγινε μπροστά της.

Αυτόπτες μάρτυρες που είδαν το φονικό, λένε πως και το κορίτσι τη γλίτωσε πολύ φθηνά και πως εάν ο δράστης είχε καραμπίνα και όχι δίκαννο, πιθανώς να πυροβολούσε και αυτή αλλά και όποιον έβρισκε μπροστά του.

Άλλωστε όταν έφυγε από τον τόπο του φονικού με το όπλο που πριν είχε ξαναγεμίσει, έστρεψε τις κάννες σε γείτονά του, λένε αυτόπτες μάρτυρες που τον παρακάλεσε να μην πυροβολήσει. Τότε, ο 62χρονος πυροβόλησε στον αέρα για εκφοβισμό, πριν εξαφανιστεί.

Το όπλο του φονικού το είχε μαζί του όταν συνελήφθη στο γειτονικό χωριό της Γαβαλούς, όπου μάλλον πήγαινε για να παραδοθεί. Στο σπίτι του βρέθηκε ένα ακόμη όπλο και η Ασφάλεια του Μεσολογγίου, εξετάζει εάν τα κατείχε νόμιμα. Ο δράστης οδηγείται την Πέμπτη στον αρμόδιο Εισαγγελέα του Μεσολογγίου.

news247.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα