Μετά το στριπτίζ τις… έγδυσαν!

13:01 18/12/2011 - Πηγή: 24wro
Πρωτότυπο στόχο βρήκαν δυο άγνωστοι κακοποιοί που χτύπησαν στο κέντρο των...
Τρικάλων. Περίμεναν να τελειώσουν το πρόγραμμά τους δυο κοπέλες από την Ρουμανία που εργάζονται ως χορεύτριες σε κεντρικό μαγαζί και τους έστησαν ενέδρα στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου κατοικούν!

Οι δυο νεαρές χορεύτριες ηλικίας 18 και 20 χρόνων, τα έχασαν όταν αντίκρισαν τους δυο κουκουλοφόρους που τις απείλησαν με μαχαίρια και δεν τόλμησαν να αντιδράσουν. Τους έδωσαν 2.500 ευρώ και τρία κινητά που είχαν μαζί τους και οι δράστες το έβαλαν στα πόδια! Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση, προσανατολίζουν τις έρευνες στους θαμώνες του κέντρου που προφανώς είδαν ότι οι δυο χορεύτριες έπαιρναν πλούσια πουρμπουάρ και σκέφτηκαν να το εκμεταλλευτούν!

*** «Σκληρό καρύδι» αποδείχθηκε μια 82χρονη γυναίκα για τους επίδοξους ληστές που την ακινητοποίησαν χτυπώντας την μέρα- μεσημέρι στην Μεσσήνη Μεσσηνίας με σκοπό να την ληστέψουν! Η ηλικιωμένη αντιστάθηκε σθεναρά, ενώ ταυτόχρονα καλούσε σε βοήθεια, με αποτέλεσμα οι άγνωστοι δράστες να εγκαταλείψουν την προσπάθειά τους και να τραπούν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση!

*** Ανάλογη τύχη είχε και ένας ακόμη άγνωστος που επιχείρησε να ληστέψει υπό το φως του ήλιου ένα περίπτερο σε πλατεία του Ηρακλείου Κρήτης. Η 60χρονη ιδιοκτήτρια δεν πτοήθηκε από την απειλή του μαχαιριού που κρατούσε απαιτώντας να του δώσει 100 ευρώ και έβαλε τις φωνές καλώντας σε βοήθεια. Ο δράστης τράπηκε άπρακτος σε φυγή και αναζητείται από την Ασφάλεια Ηρακλείου.
Keywords
Τυχαία Θέματα