Μετά τις ζέστες, έρχονται… καταιγίδες!

07:42 24/7/2012 - Πηγή: 24wro
Σποραδικές βροχές και καταιγίδες, από το μεσημέρι και έπειτα, μας επιφυλάσσει ο καιρός για σήμερα, Τρίτη...
Κατά τα άλλα, τα μποφοράκια θα συνεχίσουν και ο υδράργυρος θα φτάσει σε ορισμένες περιοχές τους 37 βαθμούς Κελσίου.Αίθριος καιρός με το θερμόμετρο να «παίζει» μέχρι τους 37 και το βοριαδάκι να «πιάνει» τα 6 μποφόρ θα είναι ο καιρός στην Αττική, ενώ στην Θεσσαλονίκη
ο υδράργυρος θα δείξει μέχρι 34, οι άνεμοι θα είναι νότιοι και το μεσημέρι θα συννεφιάσει.Τοπικές βροχές και πιθανόν καταιγίδες θα έχουν από το μεσημέρι και έπειτα η Μακεδονία και ηΘράκη, όπου η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 36 βαθμούς και οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί μέχρι 5 μποφόρ.

Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και Πελοπόννησο είναι πιθανόν να βρέξει τις απογευματινές ώρες. Ο υδράργυρος θα είναι μεταξύ 19 και 37 βαθμών, ενώ τα μποφόρ θα πνέουν βορειοανατολικά 5 και πρόσκαιρα 6 μποφόρ. Παρόμοιο καιρό θα έχουν Ήπειρος, Ιόνιο και δυτική Στερεά.

Από 22 μέχρι 32 βαθμούς και ανέμους βόρειους μέχρι 5 μποφόρ θα έχουν οι Κυκλάδες και η Κρήτη, ενώ στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και Δωδεκάνησα ο βοριάς θα φυσάει από 3 έως 6 μποφόρ και ο υδράργυρος θα φτάσει τους 35 βαθμούς.
Keywords
Τυχαία Θέματα