Μένει και με λιγότερα ο Μακούν στον Ολυμπιακό

09:58 30/3/2012 - Πηγή: 24wro
Η θέληση του Ζαν Μακούν για να μείνει στον Ολυμπιακό είναι τέτοια, που ο Καμερουνέζος...
μέσος δεν θα έλεγε «όχι» ακόμα και σε μείωση των αποδοχών του. Ο έμπειρος άσος φαίνεται πως έχει βρει το «λιμάνι» του στον Πειραιά και κάνει ότι περνάει από το χέρι του ώστε να παραμείνει στην ομάδα και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Σύμφωνα
με την εφημερίδα «Γαύρος», ο Ζαν Μακούν έχει εκφράσει την επιθυμία του να παραμείνει στον Ολυμπιακό ακόμα και αν δεχτεί μείωση των αποδοχών του, ωστόσο το «αγκάθι» είναι στην οψιόν αγοράς που υπάρχει από την Άστον Βίλα και η οποία φτάνει τα 4 εκατ. ευρώ. Όσον αφορά τις οικονομικές απολαβές του ποδοσφαιριστή, αυτές αγγίζουν τα 1,2 εκατ. ευρώ, όμως όπως ξεκαθαρίζει ο Μακούν μένει και με λιγότερα.

Μάλιστα ο μάνατζερ του έμπειρου μέσου μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να μεταβεί στην Αγγλία ώστε να συζητήσει με τους ανθρώπους της Άστον Βίλα το ενδεχόμενο πώλησης του πελάτη του στον Ολυμπιακό. «Θέλουμε να ρίξουμε την οψιόν αγοράς για τον Ολυμπιακό, κάτω από τα 2 εκατ. ευρώ. Κατανοούμε ότι οι εποχές είναι δύσκολες και εφόσον η Βίλα δεν θέλει τον Ζαν, τότε δεν θα πρέπει να επιμείνει», διαρρέει χαρακτηριστικά από το περιβάλλον του Ζαν Μακούν.

Sportaction.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα