Μενεγάκη - Σεφερλής: Έλυσαν την παρεξήγηση τους μέσα σε ένα 24ωρο on air

21:31 15/1/2012 - Πηγή: 24wro
Ένα παράπονο του Μάρκου Σεφερλή από το παρελθόν που η Ελένη Μενεγάκη δεν τον είχε καλέσει στην εκπομπή της...
είχε τροφοδοτήσει πο΄λλά σχόλια ότι οι δυο τους είναι στα μαχαίρια και δε μιλιούνται. Καπνός χωρίς φωτιά βέβαια δεν υπάρχει και έτσι οι δυο πετυχημένοι -από άλλα πόστα- πρωταγωνιστές έλυσαν την όποια παρεξήγηση είχε δημιουργηθεί από τα media.
Ποιος ξεχνάει όπως είπαμε νωρίτερα τις σπόντες και το
παράπονο στην εκπομπή της Μαρίας Σταματέρη για την "αχάριστη" Ελένη; "Δεν πουλάω πια. Δεν κάνω πια για το περιεχόμενο της εκπομπής της. Τα τελευταία χρόνια δεν με έχει καλέσει στην εκπομπή της είναι η αλήθεια αυτή."; είχε δηλώσει ο αγαπημένος κωμικός και είχε σχολιαστεί ποικιλοτρόπως. Η Ελένη Μενεγάκη και ο ίδιος ο Μάρκος Σεφερλής φαίνεται όμως πως το ξέχασαν και ίσως σύντομα τους δούμε να κουβεντιάζουν μαζί στην εκπομπή της Ελένης κάποιο μεσημέρι.

Ο ηθοποιός, αφού έλυσε την περσινή σεζόν την παρεξήγησή του με το δίδυμο του Mega, φαίνεται ότι είναι έτοιμος να κάνει το ίδιο και φέτος με την Ελένη. Το βράδυ της Πέμπτης, καλεσμένος στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου, ο Μάρκος Σεφερλής ανέφερε ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα με την παρουσιάστρια: "Την λατρεύω την Ελένη! Την αγαπάω"! Την Παρασκευή η Ελένη Μενεγάκη ανταπέδωσε σχολιάζοντας το σχετικό απόσπασμα: "Γεια σου ρε Μάρκο! Μπορεί κι εμείς να σε έχουμε γνωρίσει από την πρώτη μέρα χωρίς μαλλιά, αλλά η αλήθεια είναι ότι πάντα είχες τρελές κατακτήσεις. Είναι πολύ ωραίος και γι' αυτό μπορεί και γεμίζει τα θέατρα μόνος του"! Μια δήλωση που σίγουρα ρίχνει τους τόνους και είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι σε μια από τις επόμενες εκπομπές της θα τον έχει τετ α τετ για να πουν τα πάντα. Με ενδιαφέρον είδαμε και την συνάντηση της με το Χάρη Ρώμα που φημολογούνταν ότι υπάρχει κόντρα, αλλά στις οθόνες μας όλα ήταν μια χαρά. Μια μια κόντρα πάντως λήγει και αυτό είναι πολύ καλό!

queen.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα