Μεϊμαράκης σε Βουλευτή του ΛΑΟΣ: Έλα έξω ρε, έλα έξω, θα σε γ.....!

14:21 3/5/2011 - Πηγή: 24wro
'Οσοι βρέθηκαν σήμερα το πρωί στη Βουλή έμειναν με το στόμα ανοικτό ακούγοντας τις ύβρεις που ...
εκστόμισε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης εναντίον του βουλευτή του ΛΑΟΣ, Ιωάννη Κοραντή.

'Ολα ξεκίνησαν όταν ο κ. Κοραντής διασταυρώθηκε με τον κ. Μεϊμαράκη, στους διαδρόμους της Βουλής έξω από την Επιτροπή Εξωτερικών και Αμυνας στην οποία συμμετείχαν και οι 2.

"Καλημέρα", του είπε ο κ.Κοραντής και ποιός είδε τον Βαγγέλη και δεν τον φοβήθηκε! Ο βουλευτής της ΝΔ, "στόλισε" τον κ. Κοραντή με όλες τις ύβρεις που υπάρχουν στο λεξιλόγιο και που θα έκαναν και τον πιο αθυρόστομο άνθρωπο να κοκκινίσει!

'Ολος ο διάλογος:

ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΡΑΝΤΗΣ: Καλημέρα

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΕΙΜΑΡΑΚΗΣ: Μου λες καλημέρα εμένα ρε αλήτη; Λες καλημέρα εσύ που με πας στα δικαστήρια; Παλιομ......, καραγκιόζη! Έλα έξω ρε, έλα έξω, θα σε γ.....!

Ο βουλευτής του ΛΑΟΣ έμεινε άναυδος να τον παρακολουθεί, άλαλος κι έκανε το… σταυρό του.

Σε συνομιλία του με δημοσιογράφους μετά το περιστατικό ο κ. Μεϊμαράκης είπε: "Ούτε καλημέρα να μου λένε όσο θέλουν να με στείλουν στην προανακριτική και να λένε οτι τα πήρα".

Ο κ. Κοραντής έστειλε επιστολή διαμαρτυρίας στον Πρόεδρο της Βουλής.

Αιτία, η κόντρα που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες μεταξύ του Προέδρου του ΛΑΟΣ και τον κ.Μεϊμαράκη με σκληρές κουβέντες και κατηγορίες με αφορμή το θέμα των υποβρυχίων. Ο κ.Μεϊμαράκης από το βημα της Βουλής είχε κατηγορήσει τον κ. Καρατζαφέρη οτι τον είχε επισκεφθεί όταν ήταν υπουργός Αμυνας και τον είχε πιέσει να υπογράψει για τα υποβρύχια.
Keywords