Μεγάλη θλίψη στο πανελλήνιο! Μέσα σ'όλα αναβάλλονται και τα καλλιστεία..

22:30 30/6/2011 - Πηγή: 24wro
«Εδώ ο κόσμος καίγεται» λέει ο σοφός λαός και την υπόλοιπη παροιμία την προσαρμόζει...
στα εκάστοτε δεδομένα… με την διαφορά ότι αυτή τη φορά η παροιμία είναι κυριολεκτική.


Μέσα στο γενικότερο κλίμα αναταραχής και κρίσης, λοιπόν, που έχει πλήξει όλους τους χώρους και όλων των ειδών τις υπηρεσίες, οι υπεύθυνοι του Ant1 ανακοίνωσαν ότι τα φετινά καλλιστεία για την ανάδειξη της Σταρ Ελλάς και της Μις Ελλάς αναβάλλονται για τον Σεπτέμβριο.

Επισήμως, ο διοργανωτής των καλλιστείων Βασίλης Πρεβελάκης, έκανε λόγο για εξαιρετικό φόρτο υποχρεώσεων, κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα να μην υπάρχει το χρονικό πλέον περιθώριο για την διεξαγωγή του συγκεκριμένου διαγωνισμού. Αυτό όμως είναι μόνον η μία πλευρά του νομίσματος, καθώς αποτελεί κοινό μυστικό ότι οι λόγοι δεν είναι μόνο…διαδικαστικοί αλλά – κυρίως - οικονομικοί.

Και η πλέον τρανταχτή απόδειξη είναι ότι ο Ant1 πρόκειται να συστήσει μια επιτροπή, η οποία μέσα από τις αιτήσεις των κοριτσιών που ήδη έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να συμμετάσχουν στα καλλιστεία, θα επιλέξει 10-15 κορίτσια και κυριολεκτικά από το γραφείο του κου Πρεβελάκη θα αναδείξει την Σταρ Ελλάς και την Μις Ελλάς για φέτος! Εν ολίγοις, στα Ελλάς θα βγει, αλλά μέσα από το γραφείο...

Η Σταρ Ελλάς πρόκειται να συμμετάσχει στην ανάδειξη της Μις Υφήλιος και η Μις Ελλάς στον διαγωνισμό Μις Κόσμος, συνεπώς, δεδομένου ότι αυτοί οι δύο διεθνείς διαγωνισμοί θα γίνουν κανονικά, η Ελλάδα πρέπει υποχρεωτικά να στείλει εκπρόσωπο. Απλά φέτος, αυτές οι δύο εκπρόσωποι θα βγουν κυριολεκτικά από το γραφείο των υπευθύνων.

Το κάστινγκ θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 15 Ιουλίου μια και το Μις Κόσμος και Μις Υφήλιος γίνονται περίπου έναν μήνα μετά. Οσο για το ποιοι θα συμμετάσχουν στην επιτροπή; Αυτό παραμένει άγνωστο. Και όπως φαίνεται, άγνωστο θα παραμείνει κιόλας…
Keywords
Τυχαία Θέματα