Μεγάλες αλήθειες που κανένας μας δεν τολμάει να ομολογήσει!

01:25 17/4/2011 - Πηγή: 24wro
Όταν κοιτάς ένα γυναικείο στήθος, δεν μπορείς να σκέφτεσαι τίποτα άλλο ταυτόχρονο...





Ολοι εχουμε προσπαθησει σουτ στην κινηση σε μασημενη τσιχλα κι εχουμε βρει αερα.
Ολοι μας, εστω και μια φορα πιτσιρικαδες, εχουμε παιξει μπαλα ή μπασκετ με φορμα με φερμουαρ
στις τσεπες και καμποσα κερματα μεσα να κουδουνανε και να σπανε τα νευρα των υπολοιπων με το συνεχομενο ντραγκαντρουγκα.

Ολοι έχουμε παρομοιάσει το μικρό ανδρικό μόριο με τα ΠΑΚΟΤΙΝΙΑ (οι παλαιότεροι & με τα ΦΟΦΙΚΟ). Και όλοι έχουμε πεί τήν ατάκα -που πάς ρε με το ΓΑΡΙΔΑΚΙ (όταν μιλάγαμε για την σεξοβόμβα του σχολείου).


Όταν πέσει ένα ποτήρι, μπουκάλι, βάζο στο πάτωμα και σπάσει, και πας να μαζέψεις τα γυαλιά, θα ακούσεις κάποιον να σου λέει «πρόσεχε μην κοπείς». Όσο χρονών κι αν είσαι...

Όταν είμασταν μικροί και αφήναμε το φαγητό μας μισοτελειωμένο, πάντα υπήρχε κάποιος μεγάλος που μας έλεγε

Καθε φορα που μας πεφτει κατω ενα οποιοδηποτε τροφιμο, το οποιο προκειται να γευτουμε, παντοτε το φυσαμε και στη συνεχεια το καταβροχθιζουμε αμεριμνοι και ευτιχισμενοι λες και με το φυσημα ως δια μαγειας εξαφανιζονται τα μικροβια...


Όλοι έχουμε ζωγραφίσει γυαλάκια ή μουστάκι σε φωτογραφίες σε βιβλία όσο μιλάει ο καθηγητής!



Οταν ερχεται η σερβιτορα να αφησει τους καφεδες εμεις κοβουμε τη κουβεντα στη μεση και κοιταμε με ηλιθιο υφος τους καφεδες να προσγειωνονται ομαλα στο τραπεζι.

Αν σε λένε Άρη, τότε έχεις βαρεθεί να ακούς την γραφική ερώτηση: «Αν γινόσουν παπάς πώς θα σε φωνάζανε;»


Όταν κουβαλάμε μια τηλεόραση, ή θα πατήσουμε το καλώδιο ή θα ξεχάσουμε το τηλεκοντρόλ ή και τα δύο.
Κινηματογραφική αλήθεια: Στις κρίσιμες ανακρίσεις, στο γνωστό δωμάτιο με τον καθρέφτη-τζάμι, πρώτος πάει ο φλώρος μπάτσος, ο οποίος αποτυγχάνει παταγωδώς και φεύγοντας από το δωμάτιο ρίχνει ένα βλέμμα όλο νόημα μέσα από το τζάμι. Στη συνέχεια, προτού καλά καλά το καταλάβουν οι λοιποί -και με τον Αρχηγό του Σώματος να μην προλαβαίνει να τον συγκρατήσει- έχει μπει ο χαλκέντερος, τα'χει κάνει όλα πούτ*ν* σε 2" και παίρνει αυτό που θέλει...

Σε κανένα 5χ5 δεν υπάρχει αυτό το επιπλέον μισό μέτρο στα πλάγια, που θα επέτρεπε την εκτέλεση του κόρνερ ή πλαγίου με την απαιτούμενη άνεση.



ΑΝ ΟΔΗΓΕΙΣ ΣΕ ΔΡΟΜΟ ΜΕ 2 ΛΩΡΙΔΕΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ ΑΝΑ ΡΕΥΜΑ ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΠΗΓΜΕΝΕΣ, ΑΛΛΑ Η ΜΙΑ ΤΣΟΥΛΑΕΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠ' ΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΘΑ 'ΣΑΙ ΠΑΝΤΑ Σ' ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΙΝΕΙΤΑΙ, ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΣ Σ' ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΚΙΝΕΙΤΟ ΠΙΟ ΠΡΙΝ.

Οταν βρισκομαστε σε εξωτερικο χωρο με πολλα ατομα και κανει κρυο, τοτε ολοι στεκομαστε στην ιδια σταση - με τα χερια στις τσεπες και τους ωμους λυγισμενους προς τα εμπρος.



Στα σκυλάδικα όταν έρχεται η φωτογράφος κανείς δε θέλει να βγεί φωτογραφία, αλλά στο τέλος όλοι βγαίνουν και στο τέλος αγοράζουν τη μία από τις δύο φωτογραφίες και σκάνε και 10 ευρ
Keywords
Τυχαία Θέματα